pajautaa

Vistu veikals un šujmašīnas.

« previous entry | next entry »
Nov. 8., 2013 | 11:21 am
posted by: zetinja in pajautaa

Jautājums A: Veikals uz Avotu un Stabu ielas stūra. Tur mitinās Bauska (Lielzeltiņi) vistu veikals un vēl kkādi zvēri. Kāds šamam ir darba laiks?

Jautājums B: Šujošajiem cibiņiem

Kāda šujmašīna tev (mammai, tētam, tantei, māsai... etc) ir (firma, modelis) un kādas atsauksmes? Dūrienu kvalitāte, jauda, kā tiek galā ar smagiem darbiem (džinss, āda) un tieši pretēji - cik labi apietas ar smalkiem audumiem (tillu, zīdu)? Cik bieži nepieciešams servisot? Kā arī , ko tu pirktu, ja būtu jāpērk šujmašīna Tagad un kāpēc? Kurš ir 'labākais' brends un kas tavuprāt ir labākais price/performance šai nišā uz doto brīdi?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Nov. 9., 2013 - 12:01 pm
#

Paldies. Man mājās ir hobby līmeņa singers pirms gadiem 3.. 4 pirkts. Sākumā likās ļoti okay, bet izskatās, ka šams uzticami tiek galā tikai ar spilvendrānu tipa audumiem. :( Tipiskais niķis ir sākt vīli šūt ļoti skaisti un labi un tad vidū aiz neko darīt visu sapinķerēt nahren. Tā kā tagad ir azarts uz mēteļiem un džinsām, skatos uz Janome, vai HV kā ari pfaff liekas pievilcīgi, tā nu interesē, kur ieguldīt.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]hessin
date: Nov. 10., 2013 - 04:23 pm
#

hm.. mans šī gadsimta singers dara tāpat. Tagad zināšu, ka nav tā, ka kaut ko daru nepareizi :D Bet vispār vilšanās -- pirms tam visu mūžu ar šujmašīnām ir bijis ok, bet laikam mūsdienās cītīgi jāpieskata, ko pērk.

Atbildēt | Iepriekšējais