pajautaa

Vistu veikals un šujmašīnas.

« previous entry | next entry »
Nov. 8., 2013 | 11:21 am
posted by: zetinja in pajautaa

Jautājums A: Veikals uz Avotu un Stabu ielas stūra. Tur mitinās Bauska (Lielzeltiņi) vistu veikals un vēl kkādi zvēri. Kāds šamam ir darba laiks?

Jautājums B: Šujošajiem cibiņiem

Kāda šujmašīna tev (mammai, tētam, tantei, māsai... etc) ir (firma, modelis) un kādas atsauksmes? Dūrienu kvalitāte, jauda, kā tiek galā ar smagiem darbiem (džinss, āda) un tieši pretēji - cik labi apietas ar smalkiem audumiem (tillu, zīdu)? Cik bieži nepieciešams servisot? Kā arī , ko tu pirktu, ja būtu jāpērk šujmašīna Tagad un kāpēc? Kurš ir 'labākais' brends un kas tavuprāt ir labākais price/performance šai nišā uz doto brīdi?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

from: [info]anima_de_nera
date: Nov. 8., 2013 - 09:35 pm
#

man ir savus padsmit gadus veca Yamata FY811(pārsvarā ražo rūpnieciskās), pirkta senlaikos Antilā ap 100ls. viss vienkāršākais un ērtākais. dažreiz uznāk niķis, bet es iztīru saeļļoju un tad mēs atkal draudzējamies. uz servisu bijusi vienu reizi (jo likās ka motoriņš smird), bet pēc servisa ilgi dabūju regulēt lai šūtu vispār. vislabāk šuj biezos (ādu, dermantīnu, džinsu), smalkie īpaši nepatīk, bet ja pieradina (padrillē paraudziņus un pieregulē diegus), tad aiziet.
ņemtu šobrīd singeru, bet kādu no vecajiem modeļiem, varbūt pat lietotu, bet no meistara.

Atbildēt