pajautaa

« previous entry | next entry »
Okt. 23., 2013 | 09:46 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Vai kāds ir reāli izmantojis ēdiena gatavošanai safrānu? Ir kāda īpaša garša vai tas ir tikai dārgs ēdiena iekrāsošanas veids?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {48}

muzungu

from: [info]muzungu
date: Okt. 24., 2013 - 08:05 pm
#

Recepte super un tagad tikai jāizdomā, kā pēc iespējas precīzāk pagatavot. Kadus rīsus izmantoji? Kad mielojāmies ar paellu, ievēroju ka tie rīsi ir tādi resnaki, nu līdzīgi pēc formas, kā grūbas. Galīgi neklasiski.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Okt. 24., 2013 - 08:08 pm
#

jā, tur pārdodas speciālie, paeļļas, rīsi. Te piemeklē kaut ko līdzīgu, pēc izskata.

Atbildēt | Iepriekšējais