pajautaa

« previous entry | next entry »
Okt. 23., 2013 | 09:46 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Vai kāds ir reāli izmantojis ēdiena gatavošanai safrānu? Ir kāda īpaša garša vai tas ir tikai dārgs ēdiena iekrāsošanas veids?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {48}

Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Okt. 24., 2013 - 07:33 pm
#

tā nepateikšu, jo liku uz aci un beigās, kad jau visas sastāvdaļas kopā. Šķipsniņu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Okt. 24., 2013 - 07:58 pm
#

tb sanāk, ka garšviela termiski neapstrādajas?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Okt. 24., 2013 - 08:06 pm
#

nē, es saku par daudzumu attiecībā pret rīsiem:)

Atbildēt | Iepriekšējais