pajautaa

« previous entry | next entry »
Okt. 23., 2013 | 09:46 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Vai kāds ir reāli izmantojis ēdiena gatavošanai safrānu? Ir kāda īpaša garša vai tas ir tikai dārgs ēdiena iekrāsošanas veids?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {48}

vārnu skaitītājs

from: [info]saikne_neochin
date: Okt. 24., 2013 - 12:03 am
#

akjā, pamatā jau prku, lai liktu pie piena ar medu, bezmiega iznīdēšanai. gardi.

Atbildēt | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Okt. 24., 2013 - 12:07 am
#

šķipsnu pienā pa taisno?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Okt. 24., 2013 - 12:10 am
#

kādu šķipsnu - trakā!!! :D (un biezā :D )

bet veselīgs gan jams esot - tas daudz dzirdēts

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


traffico

from: [info]traffico
date: Okt. 24., 2013 - 12:39 am
#

Ja runā par veselīgumu- kurkuma. Vai irbenes ogas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


traffico

from: [info]traffico
date: Okt. 24., 2013 - 12:39 am
#

Un kanēlis! :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Okt. 24., 2013 - 12:55 am
#

un ingvers :)

(tā var ilgi turpināt :) nenoliedzami, ka ir daudz viegli pieejamas, ļoti veselīgas ēdmaņas un garšvielas :) )

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


traffico

from: [info]traffico
date: Okt. 24., 2013 - 02:19 am
#

Kuras jālieto, jo viegli pieejamas. Nav ko meklēt "grālu".

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Okt. 24., 2013 - 02:26 am
#

Vo! Piekrītu!

Atbildēt | Iepriekšējais


muzungu

from: [info]muzungu
date: Okt. 24., 2013 - 07:27 pm
#

ne traka, ne bieza... vnk nekad neesmu lietojusi neko TIK smalku :D

Atbildēt | Iepriekšējais