pajautaa

« previous entry | next entry »
Okt. 23., 2013 | 09:46 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Vai kāds ir reāli izmantojis ēdiena gatavošanai safrānu? Ir kāda īpaša garša vai tas ir tikai dārgs ēdiena iekrāsošanas veids?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {48}

:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Okt. 24., 2013 - 12:55 am
#

un ingvers :)

(tā var ilgi turpināt :) nenoliedzami, ka ir daudz viegli pieejamas, ļoti veselīgas ēdmaņas un garšvielas :) )

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


traffico

from: [info]traffico
date: Okt. 24., 2013 - 02:19 am
#

Kuras jālieto, jo viegli pieejamas. Nav ko meklēt "grālu".

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Okt. 24., 2013 - 02:26 am
#

Vo! Piekrītu!

Atbildēt | Iepriekšējais