pajautaa

Čuguna panna

« previous entry | next entry »
Sep. 17., 2013 | 09:47 pm
posted by: pichshsh in pajautaa

Sveiki. Esmu ieguvis pamatīgu čuguna pannu, bet tā bija norūsējusi. Ar sodu kārtīgi noberzu rūsu un piecreiz izmazgāju. Taču mēģinot kaut ko tajā uztaisīt, tas oda un garšoja pēc metāla. Tā var noindēties? Tur var ko darīt, vai rūsējusi čuguna panna vispār ir ārā metama?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Sep. 18., 2013 - 10:42 am
#

Obligāti jāziež ar eļļu! Čuguns tikai tad ir izmantojams, ja to regulāri eļļo; skat augstāk ieteikto linku un vispār gūglē "seasoning cast iron", var atrast milzumu pamācību.

Atbildēt