pajautaa

Torte

« previous entry | next entry »
Jul. 30., 2013 | 10:45 am
posted by: hurray in pajautaa

Trīsgadīgajam māsas dēlam uz dzimšanas dienu ļoti gribam uzdāvināt Makvīna torti. Kur tādu var pasūtīt labi, izdevīgi, garšīgi (pēc pieredzes)?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

from: [info]chaika
date: Jul. 30., 2013 - 11:02 am
#

Salā var - cik nu garšīgas ir bērnu kūkas, bet bija ok.

Atbildēt


Mola

from: [info]mola
date: Jul. 30., 2013 - 11:18 am
#

http://majaskukas.lv/lv/kuuku-katalogs-figuraalas-487241
9.

Te pasūtījām savu kāzu torti, pirms tam sarunājām degustāciju, t.i., mums uzcepa 4 dažādas kūkas pagaršošanai, no katras pa gabaliņam, piegādāja līdz pat mājām, un paņēma par to vien 2Ls.

Garša ir subjektīvs jēdziens, par viņiem lasījām daudz labu atsauksmju, ka esot ļoti garšīgi utt. savukārt degustējot secinājām, ka nekā tāda tur nav, t.i., kūkas ir ēdamas. Tik vien. Bet ļoti iespējams, ka mūsu garšas kārpiņas ir izlepušas.

Atbildēt | Diskusija


smille

from: [info]smille
date: Jul. 30., 2013 - 12:49 pm
#

Man kūkas parasti šķiet par treknu un saldu, bet majaskukas.lv medustorte gan man, gan ciemiņiem ļoti, ļoti garšoja, tā ka no manas puses pozitīvs novērtējums par garšu. Un uztaisīta bija forši, nosūtīju divas bildes ar piebildi, kā varētu sakombinēt un rezultāts bija lielisks.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mola

from: [info]mola
date: Jul. 30., 2013 - 01:41 pm
#

Nu, lieta tāda, ka es pati cepju medus kūku. Un viņu medus kūka salīdzinot ar manu, īsti nav par medus kūku nosaucama. Atvainojos. Par garšām nestrīdās, tas ir tikai mans un vīra viedoklis, mūsu garšas kārpiņu vēstījums. Man prieks, ka Tev garšoja.

Tajā degustācijā kā jau minēju, mums bija 4 kūkas, neviena īsti neiegaršojās, bija ēdamas, bet nekas tāds baigi wow, bez rozīnītes. Nu lūk termiņi spieda, vairs nebija laika meklēt un garšot citas kūkas, tāpēc izlēmām, ka jāpasūta medus kūka, jo likās, ka tā gan nav uztaisīta pamēģināšanai, turklāt lasījām labas atsauksmes, tāpēc pasūtījām medus kūku baltās šokolādes glazūrā ar zemenēm pa virsu. Un kāzās izrādījās, ka nūū, viena no tām kūkām tomēr bija tā saucamā medus kūka, kuru mēs mēģinājām. Man tā nudien garšoja pēc parastās kārtainās kūkas. Jāsaka gan, ka viesi kūku nosauca par interesantu. Un šokolādes glazūra ar zemenēm situāciju glāba.

Atbildēt | Iepriekšējais


gara_diena

from: [info]gara_diena
date: Jul. 31., 2013 - 10:36 pm
#

http://www.feliksa-konditoreja.com/ -- šeit var pasūtīt šo to īpašu :)

Atbildēt