pajautaa

Romanķika pie dabas.

« previous entry | next entry »
Jul. 4., 2013 | 03:47 pm
posted by: chirkainais in pajautaa

Hello, romantiskie dabas mīļotāji. Šoreiz jautājums vairāk pa glancēto līnij.
Ir notīga vajadzība pēc, varētu pat teikt, izsmalcināta romantikas risinājuma pie dabas, preferably, ūdeņa. Ne vienkārši smuks ezers, bet ezers ar kādu atpūtas bāzi, kafejnīcu blakus. Kaut kas atpūtas bāzei līdzīgs. Kurzemes pusē. Pagaidām vienīgais variants ir Valguma pasaule starp Tukumu un Smārdi pie Valguma ezera. Tur ir atpūtas bāze un ezers ar laivas braukšanas iespējām. Var pastellēt, lai uzklāj galdu un ieservē ko apēdamu. Viss it kā čotka, bet izskatās dikten padomiski un ir baigā aizdoma, ka vajadzīgajā dātumā būs baigais bizijs un pilns ar ļaudīm. Gribas ko klusu un intīmāku. Kā otra alternatīva spīd Kukšu muiža, bet tur ļaudis no kosmosa un par uzkodām un kādu kafiju prasa Ls21,- no deguna. Var jau dievoties, ka ūber-gourmet ēdiens un glauni šķīvji, bet mans bezdarbā smacētais iekšējais žīds uz ko tādu nav spējīgs.
Ja apmēram doma ir skaidra, par ko runāju, un ir arī pieredze ar kādu līdzīgu iestādijumu vai vietu, ļoti lūdzu - padalieties piedzīvotajā un dodiet kādu padomu, kā pa skaisto izpildīties.
P.S. Reāli jau šādam postam bij jācep augšā jauns profils, bet naivi ceru, ka šis posts nepametīs cibas āres un mani nodomi paliks sviestā tīti.
Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

Galma Āksts

from: [info]torch
date: Jul. 4., 2013 - 04:33 pm
#

pamēģini imulas.lv

Atbildēt


Puce

from: [info]puce
date: Jul. 4., 2013 - 04:38 pm
#

Valguma pasaule ir krietni atjaunota pēdējo gadu laikā. Tur ir ļoti jauki (ja vien tiešām nav kāds masu pasākums)

Atbildēt


Imagine

from: [info]imagine
date: Jul. 4., 2013 - 04:51 pm
#

no sirds iesaku http://www.mammadaba.lv/objekti/top-12/atputas-un-turisma-centrs-spare, BET tas nav tāds ļoti liels budžeta variants. Toties viss sakopts, tīrs, mežs, mellenes, ezers ar laivām turpat, ugunskura vietas, velotakas, skatu tornis... pasaka.

Atbildēt | Diskusija


Imagine

from: [info]imagine
date: Jul. 4., 2013 - 04:53 pm
#

un aizmirsu minēt pašu galveno - MIERS. Pat mobilo sakaru tīkli tur mēdz apklust un vietām zust, kaut arī it kā no lielceļa nav tālu. Vienīgais, ēdiens pašiem līdzi jāņem, veikala vai kafejnīcas blakus nav.

Atbildēt | Iepriekšējais


t

from: [info]tiga
date: Jul. 4., 2013 - 05:21 pm
#

tajā pašā Valguma pasaulē ir pirts gabaliņu no padomiskās viesnīcas, tajā gabaliņā pa vidu ir mežs un padomju mantojumu cauri nevar redzēt. Cik atceros, lētāk nekā līdzīgi pakalpojumi citur, ar visu karsto kublu un vietas bija kādiem padsmit cilvēkiem.
draugi tur pirms gada svinēja atkāzas, bija diezgan forši. blakus ir arī sporta laukums, bet nu diez vai tur kāds baigi kaut ko sportos Tieši Tajā Dienā.

Atbildēt


nxn

from: [info]nxn
date: Jul. 4., 2013 - 09:14 pm
#

ja par Tukumu, ir variants labo sajūtu parks Vāgneris. Viesu nams plus vis kaut kas plus Jumpravas ezers.

Atbildēt