pajautaa

« previous entry | next entry »
Jul. 1., 2013 | 06:55 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Jautājumi man divi ienākušies. Pirmais par āzijas virtuvi. Iegāju vienā veikalā un pilnīgi neko nesapratu, kas tur ir un kas tas ir, un kā tas garšo.Dažas lietas atpazinu, nu tur nūdeles, ingvers dažādos paskatos.. bet lielākā daļa melna un skaista bilde. Sainteresējos un gribu pagaršot. Varbut kādam ir kāda ģeniāla recepte? Varbut zinat kādu interneta vietni, kur viss uz pirkstiem parādīts latviešu, krievu vaiangļu val? Būtu pateicīga par spērienu šī lauciņa iekarošanā.

Otrs vienkāršs. Fotografiju kolāžu veidotājs internetā, kas nolādējams vai izmantojams intrenetā par velti? Kaut kā katram ko atrodu ir kāds āķis, kurš velk uz kredītkartes virzienu.

Pāāāldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {2}

from: [info]malafemmina
date: Jul. 2., 2013 - 01:02 am
#

Es kolāžiņas taisu ar Picasa. Neko nemaksāju.

Atbildēt


from: [info]blue
date: Jul. 2., 2013 - 07:06 pm
#

kas tas pa veikalu? meklēju kādu sakarīgu jau kādu laiku

un re daži linki,no kuriem es ieguvu savu pirmo informāciju:
http://forums.somethingawful.com/showthread.php?threadid=3401971

http://forums.somethingawful.com/showthread.php?threadid=3514008

http://forums.somethingawful.com/showthread.php?threadid=3516815


ja tev nepatīk konkrētās receptes,tad vismaz ļoti noderīga ir informācija par visiem rīkiem, gatavošanas niansēm, essential lietām atttiecīgajai virtuvei utt.
youtube arī daudz labu video ar sakarīgiem paskaidrojumiem,ingridientu listēm utt. es bik palasījos,bik paskatījos,aizgāju nopirku wok pannu un sāku improvizēt. nav jau viegli kko baigi nočakarēt :) (es gan nočakarēju wok pannu,bet hey :D)

Atbildēt