pajautaa

Izvēlēties guļammaisu

« previous entry | next entry »
Jun. 13., 2013 | 05:08 pm
posted by: flitta in pajautaa

Vajadzīgs guļammaiss - dažas reizes vasarā gulēt kempingā, dažas reizes gadā kādā hostelī, kad ceļo - galvenais, vajag mazu un vieglu. Skatos, ka mazie (vieglie) guļammaisi maksā parsimts latu - vai budžeta blandoņas vienīgais uz ko tērējas ir guļammaiss? :D
Kādu guļammaisu jūs varētu ieteikt - mazu un vieglu? Ziemā teltī neguļu, tā kā nekādu super-duper advancēto nevajag. Paldies.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

from: [info]aivars
date: Jun. 13., 2013 - 09:38 pm
#

Man ir šādam vecais modelis http://www.rei.com/product/746296/rei-travel-down-45-sleeping-bag

+7 grādu reitings. Dūnu. Līdz ar to traki viegls un kā jau visi dūnu guļammaisi, šo var saspiest mazu, mazu. Ja labi grib, kunkulī divu dūru lielumā, tādēļ ieiet jebkur, arī mazā somas kabatiņā. Protams, dūnām ir problēma, ka slapjumā ir sūdīgi, jo slapjas dūnas nesilda, bet hosteļos un rudenī/vasarā/pavasarī teltī ideāli. Arī +25 grādos nav pārāk karsti.

Bet slapjuma problēmu var labi risināt, nopērk ļoti labu ūdensizturīgu iesaiņojumu.

Es esmu LV Gandrā redzējis Lafuma dūnu siltā laika guļammaisus. Par pārsimts latiem gan neticu, tas ir tikai kalnos kāpēju guļammaisiem ar -30 grādu reitingu.

Atbildēt | Diskusija


flitta

from: [info]flitta
date: Jun. 15., 2013 - 02:44 am
#

hmm, no Tevis teikta paņēmu, to,ka dūnu būs piemērotāks dažādiem dzīves gadījumiem - tas izklausās labi. Skatos, ka jebajā dūniniekus tik citu firmu - pat tīri lēti pārdod - vai būtu vērts riskēt? :)

Atbildēt | Iepriekšējais