pajautaa

nursing studies uk

« previous entry | next entry »
Jun. 10., 2013 | 07:02 pm
posted by: flitta in pajautaa

Varbūt kādam ir pieredze ar mācīšanos Anglijā? Piemēram, ja es vēlos studēt māszinības - kādi eksāmeni un kur ir jākārto? Nevaru iebraukt, kas tie par GSCE's viņiem un A leveļiem, ko prasa - vai latvijas vidusskolas diplomā savāktās atzīmes un līmeņi kaut ko nozīmē, jeb jāmācās viss no jauna, jādabūn vietējie diplomi (GSCE kas ir videne un A leveļi kas ir koledža) un tad var siekaloties uz uni pusi? Vai varbūt pietiek tikai ar access year noteiktajā virzienā un tur var savākt visus vajadzīgos vērtējumus?
Paldies par jebkādu noderīgu informāciju.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

insommnia

from: [info]insommnia
date: Jun. 10., 2013 - 07:15 pm
#

Gcse ir pamatskola. a leve vidusskola. ja neesi drošs/a, sakontakte naric. tas ir centrs kas nidarbojas ar izglītību salīdzināšanu. lv ari ir filiale

Atbildēt | Diskusija


flitta

from: [info]flitta
date: Jun. 10., 2013 - 07:40 pm
#

hmm, paldies, šo iestādi uzmeklēšu.
Tik tālu it kā sapratu, ka gcse ir vidusskola, bet vai mūsu vidusskola ir tāda pati kā viņiem? (laikam ar to tā iestāde, kuru minēji, apgaismos)

Skatos, reku tāds kaut kāds attālinātās mācīšanās centrs, kur it kā to varot apgūt (iepostēšu, ja nu vēl kādam/ai aktuāli)http://www.distancelearningcentre.com/index.php tik nevaru saprast, ko no tā visa man būtu jāskatās - Gcse vai access course (sazināšanās ir aizsākta, ceru, ka tai galā mani par dunduku nenoturēs :D)

Lieta laikam tāda, ka vnk nezinu, no kura gala sākt - no Latvijas vai no Britānijas...

Atbildēt | Iepriekšējais


samanta

from: [info]samantta
date: Jun. 10., 2013 - 10:17 pm
#

Kā jau te teica - GCSE ir vairāk kā pamatskolas līmeņa eksāmeni, A levels - vidusskola.

NARIC ir viena no vietām, kur sākt. Man ļoti daudzi kursabiedri pēc koledžas (profesionālā vidējā) aizgāja mācities Anglijā bez nekādām pamata izglītībām.

Ja zini kur vēlies studēt, skaties kādi requirements viņiem ir un vai viņi aspver kandidātus ar netradicionālām kvalifikācijām.

Viena no galvenajām lietām IELTS valodas tests, minimālais punktu skaits laikam bija 6.0 vai 6.5. Bez tā, man liekas, nekur nevar tikt, jo kā savādāk pierādisi, kad zini angļu valodu.

Atbildēt | Diskusija


samanta

from: [info]samantta
date: Jun. 10., 2013 - 10:17 pm
#

atvainojos, nevis kursabiedri aizgāja mācīties bez pamata izglītībām, bet bez angļu GCSE vai A levels.

Atbildēt | Iepriekšējais


flitta

from: [info]flitta
date: Jun. 11., 2013 - 03:33 pm
#

Paldies par komentāru. Laikam jāsāk ar to, ka jādodas uz to kantori, jāsakrāmē viņiem uz galda savi diplomi un papīri (pamatskolas, vidusskolas, koledžas,t.i.pirmā līmeņa augstākās (ja tas vispār skaitās) un tad lai viņi man saliek pretī, kā es ar to visu izskatos Anglijā -cik man ir gsce, cik A leveļi un ko tālāk ar to visu varu darīt. :)
Pareiz, un pa to laiku jāskatās, kur to Ielts var nokārtot un cik ilgā laikā un tad jau redzēs, kā tā situācija izskatās. :)

Atbildēt | Iepriekšējais