pajautaa

vetārsts kaķim

« previous entry | next entry »
Maijs. 31., 2013 | 12:33 pm
posted by: echoes in pajautaa

Pie kuriem Rīgas vetārstiem jūs vedat savus kaķus, ja ir aizdomas, ka diagnoze varētu būt dajebkas?
Piemēram, kaķis vienkārši ļoti maz ēd un ir diezgan nokrities svarā, bet citādi uzvedība nav mainījusies, neizskatās arī, ka ciestu vai būtu nelaimīgs. Nav vemšanu, caureju, asiņu utml "simptomu".
Pieļauju, ka iespējamo variantu ir daudz, tāpēc gribētos, lai vetārsts nevis izsaka kaut kādus abstraktus tūlītējus minējumus un vienkārši saraksta kaudzi vitamīnu, bet taisa analīzes un rūpīgi izmeklē.
Vēlams, protams, ne nepamatoti dārgi, bet tas jau mazsvarīgāk.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {45}

Accusativus cum infinitivo

from: [info]reportiere
date: Maijs. 31., 2013 - 03:26 pm
#

Te arī par Beinertu dzirdēti tikai slikti stāsti, bet no personīgās pieredzes - kad pašiem vajadzēja ar akūtu dzīvības-nāves jautājumu tur doties, viss bija pat ļoti ok. Dakterēja gan citi ārsti, gan pats Beinerts - neko lieku un nejēdzīgi dārgu neizrakstīja, patiesībā pat, ņemot vērā tā brīža pagrūto finansiālo situāciju, nāca pretī - palīdzēja kaķi transportēt un arī par izdarītajām manipulācijām piedāvāja maksāt, kad tāda iespēja radīsies (to gan neizmantojām - samaksājām uzreiz).
Citkārt - mazsvarīgākām konsultācijām un par medikamentiem - esam devušies uz Laboratorijas ielas klīniku. Cenas normālas, vienmēr visu saprotami izskaidro, iesaka - jā kādreiz rodas kaut minimāli uztraukumi par minkāna veselību, pēc tās klīnikas apmeklējuma (pat bez paša dzīvnieka) viss nokārtojas.

Atbildēt | Diskusija


Krāšņais Kurvjziedis

from: [info]krii
date: Maijs. 31., 2013 - 08:24 pm
#

Man arī ar Beinerta klīniku ir (pagaidām, tpu, tpu, tpu) tikai pozitīva pieredze. Arī par atkārtotām vizītēm - kaķim ir hroniska gremošanas sistēmas kaite - Beinerts vienmēr izrakstījis mazāku cenu par konsultāciju un maksimālās atlaides medikamentiem.

Atbildēt | Iepriekšējais