Grūbas
« previous entry | next entry »
Apr. 23., 2013 | 04:15 pm
posted by: digna in pajautaa
Ar ko ēst grūbas?
Viens te mājās alkst grūbu, bet pats nezin, kā un ar ko tās gatavot, es netik, jo manā uztverē tās ir tik pat ēdamas, kā, piemēram, zeķes.
Šādas tādas receptes izskatījām, bet tur pārsvarā kaut kādas putras ar ceptiem speķiem. Tiešām nav nekā "smalkāka" un šoreiz veģetāra?
Grūbas kārtīgi izmērcētas, šobrīd vārās katlā ar pliku ūdeni.
Viens te mājās alkst grūbu, bet pats nezin, kā un ar ko tās gatavot, es netik, jo manā uztverē tās ir tik pat ēdamas, kā, piemēram, zeķes.
Šādas tādas receptes izskatījām, bet tur pārsvarā kaut kādas putras ar ceptiem speķiem. Tiešām nav nekā "smalkāka" un šoreiz veģetāra?
Grūbas kārtīgi izmērcētas, šobrīd vārās katlā ar pliku ūdeni.
from:
inese_tk
date: Apr. 24., 2013 - 12:59 pm
#
apcep katliņā rīvētu burkānu ar sīpoliem, pieber nevārītas grūbas, mazliet apcep, pielej glāzi vīna (var izlaist), kad vīns iesūcies, liek klāt vēl dārzeņus un ūdeni vai buljonu un sutina/vāra gatavu. ar sēnēm arī ļoti garšīgi. var pārkaistīt ar sieru vai izmantot arī saldo krējumu, kas nu ēd un kam patīk
Atbildēt