Grūbas
« previous entry | next entry »
Apr. 23., 2013 | 04:15 pm
posted by: digna in pajautaa
Ar ko ēst grūbas?
Viens te mājās alkst grūbu, bet pats nezin, kā un ar ko tās gatavot, es netik, jo manā uztverē tās ir tik pat ēdamas, kā, piemēram, zeķes.
Šādas tādas receptes izskatījām, bet tur pārsvarā kaut kādas putras ar ceptiem speķiem. Tiešām nav nekā "smalkāka" un šoreiz veģetāra?
Grūbas kārtīgi izmērcētas, šobrīd vārās katlā ar pliku ūdeni.
Viens te mājās alkst grūbu, bet pats nezin, kā un ar ko tās gatavot, es netik, jo manā uztverē tās ir tik pat ēdamas, kā, piemēram, zeķes.
Šādas tādas receptes izskatījām, bet tur pārsvarā kaut kādas putras ar ceptiem speķiem. Tiešām nav nekā "smalkāka" un šoreiz veģetāra?
Grūbas kārtīgi izmērcētas, šobrīd vārās katlā ar pliku ūdeni.
from: inese_tk
date: Apr. 24., 2013 - 12:57 pm
#
kazas siers arī iet klāt debešķīgi
un der zaļais pesto arī.
pats vienkāršākais, gan ne lētākais, variants, ko reiz ēdu ciemos bija vārītās grūbās iejaukta olīveļļa, saulē kaltēti tomāti, zaļais pesto un kazas siera gabaliņi
Atbildēt | Iepriekšējais