Grūbas
« previous entry | next entry »
Apr. 23., 2013 | 04:15 pm
posted by: digna in pajautaa
Ar ko ēst grūbas?
Viens te mājās alkst grūbu, bet pats nezin, kā un ar ko tās gatavot, es netik, jo manā uztverē tās ir tik pat ēdamas, kā, piemēram, zeķes.
Šādas tādas receptes izskatījām, bet tur pārsvarā kaut kādas putras ar ceptiem speķiem. Tiešām nav nekā "smalkāka" un šoreiz veģetāra?
Grūbas kārtīgi izmērcētas, šobrīd vārās katlā ar pliku ūdeni.
Viens te mājās alkst grūbu, bet pats nezin, kā un ar ko tās gatavot, es netik, jo manā uztverē tās ir tik pat ēdamas, kā, piemēram, zeķes.
Šādas tādas receptes izskatījām, bet tur pārsvarā kaut kādas putras ar ceptiem speķiem. Tiešām nav nekā "smalkāka" un šoreiz veģetāra?
Grūbas kārtīgi izmērcētas, šobrīd vārās katlā ar pliku ūdeni.
from:
sveetaa_seeta
date: Apr. 23., 2013 - 05:33 pm
#
sacep burkānus ar sīpoliem un ķiplokiem, un kaut kādām sēnēm. to visu sagāž tajās grūbās. var pievienot arī kaut kādu tomātu pastu. es īsti nezinu, cik ilgi vāru. laiku pa laikam noprovēju, vai ir gatavs un viss. ā, un vakar tieši ēdu brokoļu biezzupu, kurai piemetu klāt sauju grūbu, lai nebūtu garlaicīgi ēst.
Atbildēt