pajautaa

Grūbas

« previous entry | next entry »
Apr. 23., 2013 | 04:15 pm
posted by: digna in pajautaa

Ar ko ēst grūbas?

Viens te mājās alkst grūbu, bet pats nezin, kā un ar ko tās gatavot, es netik, jo manā uztverē tās ir tik pat ēdamas, kā, piemēram, zeķes.
Šādas tādas receptes izskatījām, bet tur pārsvarā kaut kādas putras ar ceptiem speķiem. Tiešām nav nekā "smalkāka" un šoreiz veģetāra?

Grūbas kārtīgi izmērcētas, šobrīd vārās katlā ar pliku ūdeni.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

- [info]

from: [info]digna
date: Apr. 23., 2013 - 04:38 pm
#

Cik ilgi nez jāvāra parastās, ne īpašās pērļu grūbas, kā Tu saki, lai nepārvārītu? Man vienkārši nav saprašanas, kādām tām jābūt, kad ir gatavas.
Speķus un sīpolus jau manīju receptēs, bet tas nederēs.

Atbildēt | Iepriekšējais