pajautaa

Grūbas

« previous entry | next entry »
Apr. 23., 2013 | 04:15 pm
posted by: digna in pajautaa

Ar ko ēst grūbas?

Viens te mājās alkst grūbu, bet pats nezin, kā un ar ko tās gatavot, es netik, jo manā uztverē tās ir tik pat ēdamas, kā, piemēram, zeķes.
Šādas tādas receptes izskatījām, bet tur pārsvarā kaut kādas putras ar ceptiem speķiem. Tiešām nav nekā "smalkāka" un šoreiz veģetāra?

Grūbas kārtīgi izmērcētas, šobrīd vārās katlā ar pliku ūdeni.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

from: [info]digna
date: Apr. 23., 2013 - 04:31 pm
#

Ir gan kukurūza, gan svaigi tomāti, gan tomāti savā sulā. Pesto gan nav un, sķiet, ka tuvākajā veikalā nav. :(
Ko varētu salātu "mitrināšanai" šādā gadījumā izdomāt?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


es atvainojos

from: [info]chaika
date: Apr. 23., 2013 - 04:33 pm
#

Olīveļļu ar garšvielām! Tuči citrona sulas!? ķiploka? Nu, kas prasās/garšo!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Re: es atvainojos

from: [info]digna
date: Apr. 23., 2013 - 04:36 pm
#

Paldies! Ķiploku daudz, olīveļļa ir, citroni arī!

Atbildēt | Iepriekšējais