Western Union praksē

« previous entry | next entry »
Mar. 13., 2013 | 01:08 am
posted by: malafemmina in pajautaa

Radi taisās ceļot uz Dienvidameriku, kur ceļojumu organizē vietēja tūrisma firma, un tagad būtu jāsūta naudiņa visādu biļešu iepirkšanai, caur Western Union. Būtu lieliski, ja kāds varētu padalīties ar pieredzi, sūtot caur WU, ja ne uz tik tālām un eksotiskām zemēm, tad kaut vai tepat EU robežās. Viss ir bijis kārtībā, $$$ saņemti? Pateicos par ieskatiem un padomiem jau iepriekš.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

Andris

from: [info]degeneralis
date: Mar. 13., 2013 - 09:50 am
#

Tieši tas, ka to naudu ir tik viegli saņemt un nosūtīt, padara pakalpojumu tik populāru krāpnieku vidū. Pietiek ar pārskaitījuma numuru, summu un sūtītāja vārdu, lai izņemtu naudu, un esmu diezgan pārliecināts, ka krāpnieki mierīgi var izmantot viltotas ID kartes vai arī samaksāt kaut kādus procentus bomzim, lai to naudu dabūtu ārā.

Latvijā jau, cik atceros, naudu no WU var izņemt tikai bankās un pasta nodaļās, bet piemēram Zviedrijā naudu var sūtīt/saņemt arī Narvesen tipa kioskos - kā saproti, krāpniekam sarunāt ar "savējo" tādā iestādē nav nekādu problēmu, + tāda tipa iestādēs jau ir viegli tikt cauri ar viltotiem dokumentiem.

Atbildēt | Iepriekšējais