Pilates + basketbols

« previous entry | next entry »
Jan. 30., 2013 | 03:59 pm
posted by: adelise in pajautaa

Sveiki ļaudis, man jums divi jautājumi.
Pirmais - kur Rīgā būtu patīkami un par draudzīgām cenām apmeklēt pilates nodarbības, ko jūs ieteiktu no savas pieredzes?
Otrais - vai ir kāds bariņš entuziastu, kuri darba dienu vakaros vai brīvdienās sapulcējas kaut kur, lai nedaudz patrenētos un uzspēlētu basketbolu? (bariņš, kurš ņem pretī arī meitenes, spēlēt pret vīriešiem nav bail)(kaut kas cibiņvolejbolam varbūt?) Vai arī ir kaut kāda vieta/komanda, kur pieteikties tīri tā - savam priekam uzspēlēt basketbolu, patrenēties, paskraidīt pa sporta zāli ar basketbola bumbu rokās (nebiedē arī maksāšana, mani vienkārši interesē vai ir kāda vieta Rīgā, kur cilvēks, kam nav savu "darba kolēģu", domubiedru vai kā tāda, kura augstskolai nav savas basketbola komandas un pieteikties kaut kādai veterānu līgai ir nedaudz par jaunu, bet kādai sieviešu basketbola komandai - pārāk nopietnas veselības problēmas, vai ir tāda iespēja kaut kur vienkārši ziemā uzspēlēt basketbolu?)

Paldies par atbildēm! : )

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

gara_diena

from: [info]gara_diena
date: Jan. 30., 2013 - 07:06 pm
#

Es vakar apcerēju tieši tādas pašas domas par basketbolu un volejbolu... Pilates un citu staipīšanos varu izvest mājās uz paklāja, bet beidzoties pašreizējai treniņprogrammai, labprāt turpinātu nodarboties ar sportu.

Bet man arī nav ne jausmas, kur to varētu darīt!

Ja neatrodas kāds ar padomiem varam rīkot pašas savus treniņus :D

Atbildēt | Diskusija


from: [info]adelise
date: Jan. 30., 2013 - 07:17 pm
#

Esmu ar mieru rīkot arī pati visādus "treniņus" un basketbola uzspēlēšanu, ziemā tik ir čābīgi ar telpām - kur tās var dabūt? Siltākā laikā jau var pārvākties uz kādu parku, kur ir grozi! : )

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]huinja
date: Jan. 30., 2013 - 07:21 pm
#

Jokerklubā pie sievietes ar krievu vārdu, ko neatceros, bija ļoti forši, ja tev tas ir jebkādā veidā pa ceļam. Agri no rīta un reāli tikai vēl viens cits cilvēks tur grupā bija : D

Atbildēt | Diskusija


from: [info]huinja
date: Jan. 30., 2013 - 07:21 pm
#

Pilates tobiš.

Atbildēt | Iepriekšējais


soul_embraced

from: [info]soul_embraced
date: Jan. 31., 2013 - 10:06 am
#

es labprāt basīti uzspēlētu, taču nezinu gan, vai pret meitenēm būtu prātīgi man spēlēt (ar saviem 100+)

Atbildēt