Itālija marta beigās

« previous entry | next entry »
Jan. 25., 2013 | 02:37 pm
music: Babylon Whores - Sol Niger @Snakenet Radio
posted by: anima_de_nera in pajautaa

sadūšojāmies beidzot kā kruti penši aizbraukt ekskursionā ar tūrbusu. tagad pāris jautājumi:

1) kāds laiks aptuveni mēdz būt Venēcijā, Romā ap marta beigām? nu ne precīzus grādus protams - google stāsta no 3-18...
2) brīvais laiks noteikti mums būs, tāpēc ko uz savu roku apskatīt, izbaudīt Venēcijā, Romā, Neapolē, Florencē un kur mūsu viesnīca būs - Montekatini- Termē? kkas netradicionāls, ļoooti interesants, ko parasti ekskursovodi neieliek standarta maršrutos?
3) ko garšīgu noteikti nobaudīt tur - pizza, pasta, cappucino, vīns? un ja pat jūs zināt kādas konkrētas iestādes, kur ne par amerikānu tūristu cenām var paēst, labprāt iegūglētu un ieseivotu adresi:)
4) un kāds ir tipisks, bet ne banāls suvenīrs ko atvest kolēģēm, mammai utt?

paldies par konstruktīvām atbildēm:) un lai jums arī pavasaris galvā:D
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]redrum
date: Jan. 25., 2013 - 06:25 pm
#

ko nobaudīt - mocarellu, proscutio(to ultra plāno šķiņķi), gelato (saldējumu, kuru uz katra stūra pārdod). Katrā ziņā aizej uz kādu tirgu un tur pie pārtikas viss būs svaigs un garšīgs. Florencē pavisam netālu tirgus bij no tiem tūrisma objektiem. Biju maijā, toreiz pa 1 ēriku varēja kg ar saldajiem ķiršiem nopirkt.

Neapolē bij tās šaurās mauku ieliņas pie ostas (nemaz ar ne tik šausmīgas, lai būtu bailes iet pa dienu). Dažas darbones bij uz vietas. Kolumba māja turpat netālu. Grūti pastāstīt visu.

Faak kā sagribējās to saldējumu... :D

Atbildēt | Diskusija


from: [info]anima_de_nera
date: Jan. 26., 2013 - 01:54 am
#

es jau ceru, ka siers un gaļa būs viesnīcas brokastīs, heh:P
pie-ostas meitenes izskatās interesanti :D
gardumi tirgū ir jauki un saldējumu paprovēšu par tevi arī apēst! paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]redrum
date: Jan. 26., 2013 - 02:13 am
#

Padzīvojies esmu tur vairākās viesnīcās. Florencē sanāca vienā diezgan pat labā nakti pārgulēt, tur bij tā pa nopietno, bet pārsvarā ir zviedru galda paveids - kruasāns, siers, apelsīnu (orandžo vai sarkano) sula un kafija/tēja. Tas arī viss. Bet nu ja ieslāj tirgū, tad ar to pilnīgi pietiek.

Atbildēt | Iepriekšējais


gulafija

from: [info]gulafija
date: Jan. 28., 2013 - 08:20 am
#

nezinu kā ar pārsmalkajām viesnīcām, bet tādas vidusmēra, brokastīs nedod mums pierasto sieru un šķiņķi, bet kruasānus un ievārījumu un nutellu. Ja gribas kauko sāļu, tad jāmeklē pašam tirdziņā vai kādā bodītē :)

Atbildēt | Iepriekšējais