pajautaa

e pasts

« previous entry | next entry »
Jan. 10., 2013 | 08:37 pm
posted by: flog in pajautaa

Kas musdienas ir populars un labs un viegli lietojams un internacionals un ar labam ficham aprikots emails? nu respektivi- visi hotmaili, gmaili, yahoo...nav kas modernaks uzradies vai kas interesantaks un ne tik standarta. kapec tas vajadzigs netiks izpausts. ja ir kadas idejas- tencinu!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

from: [info]korkijs
date: Jan. 11., 2013 - 08:42 am
#

Gmail. Cita starpā viņam ir iespēja ieslēgt "Labs", kas ļauj izmantot eksperimentālas/non-mainstream fīčas (30+ šobrīd).

Atbildēt


Pelēks krauklis

from: [info]far_away
date: Jan. 11., 2013 - 04:00 pm
#

gmail ir moderns, man šķiet. ir fīčas, ir pieejams visādās aplikācijās, ir visādas fīčas, ko var ieslēgt/izslēgt, ir laboratorija, kur var izmēģināt visādus brīnumus, plus bonusā nāk gtalk (čats).

Atbildēt


from: [info]varmaaka
date: Jan. 13., 2013 - 12:20 pm
#

Outlook.com iesaku pamēģināt, pat, ja nelieto facebook vai twitter.

Atbildēt


from: [info]fedrs
date: Jan. 13., 2013 - 09:32 pm
#

Neviens neraksta?

Atbildēt


lielais

from: [info]laielais
date: Jan. 15., 2013 - 09:02 pm
#

Gmail ir diezgan labs, man liekas šobrīd tāds labākais, + vēl iespēja izmantot google + imdb +youtube+ vēl blogu var izveidot, tātad viens epasts un u tā konta bāzes va veidot vēl daudzu citus. Diezgan ērts izskatās AOLmail.
Jāsakatās uz lielajiem lāčiem, jo tie nodrošinās labāko, ko sniedz epasts, ti microsoft, google, varbūt yohoo. Vienīgais yohoo pārāk daudz informāciju prasa, pat ienākumus. inbox.lv galīgi garām, uz tā var reģistrēt visus sociālos tīklus un atstāt kā msikastes epastu, vienīgais inboxā normāla sadaļa faili. Tomēr pat uz googli būtu jāskatās ar aizdomām, pārāk daudz viņu rokās.

Atbildēt | Diskusija