pajautaa

jautājums dāmām

« previous entry | next entry »
Jan. 9., 2013 | 10:28 pm
posted by: samantta in pajautaa

Sveikas cibas dāmas!

Situācija tāda, ka man ir līdz absurdam sausi mati - nu tā, ka ja neliktu kondicionieri, tad čaukstētu kā salmi! :D
Bet tajā pašā laikā viņi ir ļoti smalki un ja saķēziju matos kaut kādas mitrinošās eļļas, tad viņi paliek smagi un taukaini, sašļūk un ne pēc kā neizskatās. Vai ir kāds lielisks līdzeklis (iz pieredzes), kurš labi mitrina, bet tajā pašā laikā nepadara matus taukainus? Un kā ir ar veidošanas līdzekļiem? Jo matus taisnoju, aizsardzību pret karstumu gribās, bet beigu beigās viss tāpat paliek kā zirga pakulas.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {21}

*

from: [info]inese_tk
date: Jan. 10., 2013 - 04:10 pm
#

ōjā, es arī iesaku eļļas - vēl variants ir kokosriekstu eļļa http://www.gnet.org/coconut-oil-hair/
+ netikai netaisnot, bet tiešām pēc iespējas izvairīties no žāvēšanas ar fēnu.

un piedomāt pie uztura, lai pabarotu matus no iekšpuses. tā ko ēd, nevis skriet uz aptieku pēc sintētiskajiem matu vitamīniem, kuri diezko nestrādā (esmu mēģinājusi). labi ir ēst linsēklu eļļu (noteikti svaigu - ja rūgta piegarša, jāmet ārā) kaut pa karotei (es leju uz maizītes, vai salātos, jo man ļoti garšo). visādi rieksti arī labi. karoč pasties internetā, ir miljons rakstu ko izmet pēc atslēgvārdiem "food for hair"

pāriet uz ekošampūniem arī ir variants, bet tas ir grūti. es pati lietoju tikai ekošampūnus, bet man ir gadījies iegrābties tādos, no kuriem mati paliek tādi, kā aprakstīti. Madarai vispār tīri neko šampūni.

Atbildēt | Iepriekšējais