Zūdošs internets laptopā

« previous entry | next entry »
Dec. 8., 2012 | 01:27 pm
posted by: lasitajs_nr1 in pajautaa

Man te tāds jautājums - laptopam brīdi pa brīdim pazūd interneta konekcija (lai arī stautusa bārā visu laiku rādās zona), un tad atkal atjaunojas. Tas ir pilnīgi pie visiem un dažādiem wi-fi. Par ko tas varētu liecināt un galvenais - vai ir labojams, vai arī jāpērk jauns dators?
Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

GUTEN TAG

from: [info]darkz
date: Dec. 8., 2012 - 01:50 pm
#

spēcīgs jautājums, nav ko teikt, drošvien jāpērk jauns.
drošvien pārlocijies tas sūds, kas savieno wifi karti ar ekrānā noslēpto antenu, pasauc kautkādu remob.lv pie sevis, lai atbrauc, savāc, apskatās, atved atpakaļ kā jaunu.

Atbildēt


Kemune

from: [info]kemune
date: Dec. 8., 2012 - 02:08 pm
#

ir arī redzēta vaina ar kanālu automātisko izvēli, karte kaut ko nogļuko un pazaudē sakarus. izmainot uzstādījumus, varēja dabūt krietni stabilāku darbību. sen tas bij un atceros miglaini, bet ir vērts parakāties pa gūgli, ieliekot konkrēto wi-fi kartes modeli.

Atbildēt


devian

from: [info]devian
date: Dec. 8., 2012 - 02:39 pm
#

man ir līdzīga problēma .. tikai tamlīdzīgi joki sākās, kad vads pēkšņi pārstāja darboties, nu nopirku jaunu un viss ok un nets ir līdz brīdim kad kādas 1 - 3 reizes dienā parāda, ka neatpazīst ip vai interneta savienojumu vai arī savienojums vienkārši pēkšņi paliek mega lēns. Restartējot laptopu viss ok uzreiz.

Atbildēt


from: [info]redrum
date: Dec. 9., 2012 - 07:11 pm
#

varētu būt draiveru problēmas.

Atbildēt