pajautaa

« previous entry | next entry »
Nov. 9., 2012 | 02:33 pm
posted by: ulvs in pajautaa

Sveika, cibas poliklīnika!

Man ir jautājums saistībā ar savu sasārtušu aci. Pirmdien bija negaidīta 38 temperatūra, sāpēja acis. Otrdien vairs nē, acis arī sāpēja mazāk. Trešdien pamanīju, ka labās acs augšējā plakstiņā, vietā, kur sākas skropstas, ir tāds kā iekaisums - aptuveni pusotru, divus milimetrus izmērā (mazs). Sāku pilināt acī pilienus pret miežagraudu. Un šodien piefiksēju, ka ar to aci viss redzamais ir miglains un izplūdis, it kā būtu sačakarēta redze. Tomēr redze ir (bija) perfekta. Nekas nesāp, mazliet grauž aci, kā mēdz būt miežagraudu laikā.

Jautājums. Kādam ir bijusi pieredze ar redzi ietekmējošām acs kaitēm, kas izpaužas līdzīgi miežagraudam? Un vai tās (kaut kāds tāds sūdiņš, tā es gribētu teikt) nevar permanenti sabojāt redzi?

EDIT: Paldies par atbildēm. Ne tas, ko gaidīju, ja godīgi (gaidīju pieredzes, nevis aicinājumus doties pie ārsta).

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

vilkate

from: [info]vilkate
date: Nov. 9., 2012 - 02:41 pm
#

Visos jautājumos, kas saistīti ar acu veselību, iesaku nekavējoties griezties pie normāla ārsta, nevis nodarboties ar minējumiem internetā. Acs kā reiz ir tāda padarīšana, kuru var ļoti ātri aizlaist postā.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]rruhe
date: Nov. 9., 2012 - 02:42 pm
#

+1

Atbildēt | Iepriekšējais


Emotions

from: [info]rubija
date: Nov. 9., 2012 - 03:07 pm
#

vecīt, tā ir galva!!!! pis pie ārsta

Atbildēt


from: [info]_g
date: Nov. 9., 2012 - 03:29 pm
#

man bija same shit, vienīgi bez miežagrauda, tā migla ir atmirušās šūnas, kas peld pa acs šķidrumu, vnk no saaukstēšanās iekaisums no kakla/deguna dažreiz aiziet arī līdz acīm.

Atbildēt


...

from: [info]noisiite
date: Nov. 9., 2012 - 04:01 pm
#

Nu ja drīzumā neiesi pie ārsta, tad vispār vairs nevarēsi cibas poliklīnikas ierakstus izlasīt!

Atbildēt


zane

from: [info]lidot
date: Nov. 9., 2012 - 04:05 pm
#

palasi to miežagraudu pilienu instrukciju. pilnīgi iespējams, ka Tu nevis mirsti, bet redzes pasliktināšanās vienkārši ir īslaicīgs pilienu blakusefekts.
un tikpat iespējams, ka tas, ko Tu ārstē, nav miežagrauds, tāpēc pilieni nepalīdz. anyways, labāk pie īsta daktera, redze tomēr.

Atbildēt


eyemsorry

from: [info]eyemsorry
date: Nov. 9., 2012 - 11:15 pm
#

Nebūšu oriģināla, bet, ja cilvēkam sāk rasties nelāga sajūta acī, no sirds iesaku momentā doties pie ārsta, citādi var iedzīvoties pamatīgās problēmās, tajā skaitā neatgriezeniskās. Un, apjaušot, ka cilvēks 70% informācijas uztver ar redzes palīdzību, pavisam nav omulīgi...

Man pirms mēneša izveidojās iekaisums acī, kas izvērtās daudz nopietnākās redzes problēmās, kā vispār spēju iedomāties. Ar sekām cīnos joprojām un sadzīvošu vēl ilgāku laiku. Tādēļ neko citu kā ārsta apmeklējumu šeit nevar ieteikt.

Atbildēt