pajautaa

Med. grāmatiņa un ārsti

« previous entry | next entry »
Nov. 5., 2012 | 11:18 am
posted by: klusums in pajautaa

Gadiem neesmu bijusi pie ģimenes ārsta, un jau vairāki gadi medicīniskā grāmatiņa nav atjaunota. Jautājumi ir vairāki. Ja nemaldos tagad varēja ģimenes ārstu izvēlēties, kuru grib? Proti eju iekšā poliklīnikā, kurš vārds patīk, to ņemu. Cik ātri ir iespējams medicīnisko grāmatiņu nokārtot? Un cik par to jāsamaksā? (darba devējs neatmaksā) Un kur to izdarīt vislētāk? Ieteikumi, informācija?

UPD: Paldies par ieteikumiem un info. Nolēmu daudz neštukot un gāju uz to, kas tuvākais. (Puss 5 Lāčplēša ielā) Nokārtoju visu divu stundu laikā (lielākoties gaidīšana rindā), samaksāju 11.5 Ls (cik sāku noprast, tad ap desmit latiem ir normālās izmaksas). Ģimenes ārstu nemaz nevajadzēja, amizantais ārsts Siliņš tur ir speciāli priekš tādiem kā es. Viņš tad arī apskatījās, nosūtīja, zīmodziņu un parakstu ielika.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Nov. 5., 2012 - 01:24 pm
#

Izvēlēties droši vien var, kuru grib. Tikai ir arī ģimārsti, kurie prakses pilnas un kuri vairāk cilvēkus neņem.

Atbildēt


from: [info]dzeina
date: Nov. 5., 2012 - 02:13 pm
#

http://vec.gov.lv/lv/469-veselibas-aprupes-pakalpojumi/gimenes-arsti/gimenes-arsti-atbilstosi-teritorijam
Lai noskaidrotu, pie kura ģimenes ārsta Jūs varat veikt reģistrāciju atbilstoši savai dzīvesvietai, aicinām zvanīt uz Nacionālā veselības dienesta bezmaksas informatīvo tālruni - 80001234 (darbdienās no plkst.8.30-17.00).

Atbildēt


from: [info]atbildu
date: Nov. 5., 2012 - 02:16 pm
#

Medicīnisko grāmatiņu visātrāk būs nokārtot te: http://www.vc4.lv/pub/filiales-arodveselibas_nodala , bet vai tas būs vislētāk, to gan nevaru pateikt.

Atbildēt