pajautaa

buljons

« previous entry | next entry »
Okt. 19., 2012 | 08:50 pm
posted by: samantta in pajautaa

Situācija, tātad, ļoti skumja. Gribēju vārīt zirņu zupu, uzliku cūkas ribiņas vārīties uz dažām stundām. Kaut kā pamanījos iemigt, bet kad pamodos, vairāk kā 3 stundas jau apkārt un 90% mana buljona ir iztvaikojis! :D Tās pāris lāses katliņa dibenā ir ļoti garšīgas, bet vai ir iespēja buljonu saglābt? Vai varu pielit ūdeni un pavārīt vēl, vai man tā gaļa pavisam izjuks, un jēgas nekādas? No kauliem jau nāk nost.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

kreiza

from: [info]kreiza
date: Okt. 19., 2012 - 10:57 pm
#

Es izņemtu gaļu, tām pāris lāsēm pielietu ūdeni un vienā miera vārītu zupu :)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Okt. 20., 2012 - 01:21 pm
#

vārītu vēl (pielejot ūdeni) ar to gaļu, kas ir ;)

buljons jau no gaļas nāk, kāpēc ārā jāņem ;D un gaļu taču zupai pārvārīt nevar, ne?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kreiza

from: [info]kreiza
date: Okt. 20., 2012 - 02:09 pm
#

Es vadījos no domas, ka tā gaļa konkrētajā momentā varētu būt maksimāli garšīga :) Zupu var teorētiski vārīt arī bez gaļas, bet gaļa savu labo garšu, vārot tālāk ūdenī, noteikti vismaz daļēji zaudētu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Okt. 20., 2012 - 05:42 pm
#

kas nu kuram svarīgs - garšīga zupa vai garšīga vārīta gaļa ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


Kuets Kotkins

from: [info]felipe
date: Okt. 19., 2012 - 11:33 pm
#

es esmu arī vārījis vēl, bet, protams, jārēķinās, ka garša nebūs tik laba un izteikta

Atbildēt