pajautaa

krēms tortes dekorēšanai.

« previous entry | next entry »
Okt. 16., 2012 | 10:28 pm
posted by: far_away in pajautaa

rociņas līkas šodien, neizdodas neko atrast.

draugi iedāvināja konditorejas maisiņu ar daudziem un dažādiem uzgaļiem, tad nu gribas arī izmantot. izmēģināju vairākas receptes, krēms vienmēr sanāk par šķidru (arī krietni ilgi ledusskapī noturēts neļaujas veidoties). varbūt kādam ir laba, vienkārša recepte šādam krēmam, ar ko dekorēt torti? garšai šoreiz nav nozīme, galvenais, lai konsistence sanāk pareiza.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

from: [info]ninona
date: Okt. 17., 2012 - 03:20 pm
#

Nu, tādi riktīgi stingrie dekorējumi iznāk ar "dzīvu" sviestu. T.i. sviests + cukurs + kaut kas krāsai. Bet tas ir pretīgi trekni.
Ja taisi vārīto krēmu, jāskatās, kas par miltiem, ar cieti ir garām - iznāk ķīselis, kas ātri vien sāk atsuloties. Tāpat arī svarīgi ir gana ilgi to krēmu savārīt - līdz burbulim, tad būs milti gana sabrieduši.
Īstenās kūku cepējas nedekorē ar maisiņu+uzgaļiem, bet gan ar speciālajām papīra turziņām, kurās piegriež atbilstošus caurumus. Tā uzzināju, kad interesējos, kāpēc man nesanāk tādas smukas puķes utt., lai arī krēms ir gana stingrs.

Atbildēt