Okt. 17., 2012 | 03:20 pm
No:: ninona

Nu, tādi riktīgi stingrie dekorējumi iznāk ar "dzīvu" sviestu. T.i. sviests + cukurs + kaut kas krāsai. Bet tas ir pretīgi trekni.
Ja taisi vārīto krēmu, jāskatās, kas par miltiem, ar cieti ir garām - iznāk ķīselis, kas ātri vien sāk atsuloties. Tāpat arī svarīgi ir gana ilgi to krēmu savārīt - līdz burbulim, tad būs milti gana sabrieduši.
Īstenās kūku cepējas nedekorē ar maisiņu+uzgaļiem, bet gan ar speciālajām papīra turziņām, kurās piegriež atbilstošus caurumus. Tā uzzināju, kad interesējos, kāpēc man nesanāk tādas smukas puķes utt., lai arī krēms ir gana stingrs.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: