Okt. 17., 2012 | 03:20 pm
No:: ninona
Nu, tādi riktīgi stingrie dekorējumi iznāk ar "dzīvu" sviestu. T.i. sviests + cukurs + kaut kas krāsai. Bet tas ir pretīgi trekni.
Ja taisi vārīto krēmu, jāskatās, kas par miltiem, ar cieti ir garām - iznāk ķīselis, kas ātri vien sāk atsuloties. Tāpat arī svarīgi ir gana ilgi to krēmu savārīt - līdz burbulim, tad būs milti gana sabrieduši.
Īstenās kūku cepējas nedekorē ar maisiņu+uzgaļiem, bet gan ar speciālajām papīra turziņām, kurās piegriež atbilstošus caurumus. Tā uzzināju, kad interesējos, kāpēc man nesanāk tādas smukas puķes utt., lai arī krēms ir gana stingrs.
Ja taisi vārīto krēmu, jāskatās, kas par miltiem, ar cieti ir garām - iznāk ķīselis, kas ātri vien sāk atsuloties. Tāpat arī svarīgi ir gana ilgi to krēmu savārīt - līdz burbulim, tad būs milti gana sabrieduši.
Īstenās kūku cepējas nedekorē ar maisiņu+uzgaļiem, bet gan ar speciālajām papīra turziņām, kurās piegriež atbilstošus caurumus. Tā uzzināju, kad interesējos, kāpēc man nesanāk tādas smukas puķes utt., lai arī krēms ir gana stingrs.