« previous entry | next entry »
Jan. 13., 2006 | 02:48 pm
posted by: 5_l_medus in pajautaa

13:38 NEWS FLASH: Dakar organisers have issued a press release saying that a young boy has been killed after being hit by car No 420 approximately 6km before the village of Kourahoye. The boy was airlifted to hospital in Labé but died on arrival.

tas ir Saukāns ar 420.?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

Māris Alksnis

from: [info]maris
date: Jan. 13., 2006 - 02:50 pm
#

420 ir Saukāna mašīnas nr..

Atbildēt | Diskusija


from: [info]5_l_medus
date: Jan. 13., 2006 - 02:56 pm
#

negribas to visu saistiit ar piektdienu un datumu, bet ar negadiijumu....njaaa...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Māris Alksnis

from: [info]maris
date: Jan. 13., 2006 - 03:00 pm
#

[info]rigarrt arī nesen parādījās ziņa, ka notriekts skatītājs... BET... Jāatceras, ka nelaime notikusi nevis ekipāžai, bet gan zēnam un viņa ģimenei...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


agressor

from: [info]agressor
date: Jan. 13., 2006 - 03:06 pm
#

nu kuram ta baskājains puisītis sapņos šonat rādīsies? :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Vislabākā

from: [info]akwiinas
date: Jan. 13., 2006 - 03:31 pm
#

aarpraac... man ir tik zel ka muuseejiem kas taads gadiijies... es dambi paziistu kaa cilveeku.. nu patieshaam ljoti zjeel... es varu iedomāties, kā juutas vinju gjimenes... gan andra, gan saukaana...

Atbildēt


Vislabākā

from: [info]akwiinas
date: Jan. 14., 2006 - 12:35 am
#

23:33 - Riga Rally Raid Team ekipāža Māris Saukāns / Andris Dambis pēc šodienas traģiskā negadījuma pieņēmuši lēmumu sacensības neturpināt.

Kā jau iepriekš ziņojām, tūlīt pēc negadījuma atbraukušie mediķi teikuši sportistiem, ka zēnam ir lauzta kāja, un mudinājuši ekipāžu doties tālāk. Par negadījuma īstajām sekām ekipāža uzzināja tikai pēc ātrumposma beigām. Abi sportisti ir šokēti par notikušo, un no sacensībām izstāsies, neskatoties uz attaisnojošo sacensību sporta komisāra lēmumu. Morālais trieciens ir pārāk spēcīgs, lai turpinātu sacensības un aizmirstu notikušo.

Ar mūsu sportistiem tikās gan sacensību organizatori, gan vietējās varas pārstāvis. Sacensību vadītāji paziņoja, ka ekipāža notikušajā nav vainīga un tas ir vērtējums kā sacensību negadījums.

Vietējās varas pārstāvis savukārt pavēstīja, ka viņi centušies darīt visu, lai jau laicīgi informētu iedzīvotājus par to, kā droši vērot garām braucošos sacensību dalībniekus. Arī viņš izteica nožēlu par notikušo un dēvēja to par nelaimes gaidījumu.

20:53 - Tikko sazvanījām Māri Saukānu / Andri Dambi, kuri vēl nebija sasnieguši šodienas posma bivoku.

Par negadījuma sekām viņi nebija informēti un uzzināja par tām tikai no mums.


Negadījums noticis taisnā ceļa posmā, gar kura mālām bija sastājušies vietējie līdzjutēji aptuveni 5 metru attālumā uz katru ceļa pusi.

Tieši negadījuma laikā mūsu ekipāžai sekojis TV helikopters. Pēkšņi uz ceļa izskrējis zēns. Vēl neticis uz pretējo ceļa pusi, viņš sācis skriet atpakaļ un tad atkal uz otru pusi. Andris Dambis pieļāva, ka viņš iespējams nobijās no helikopetra trokšņa un tādēļ viņa uzvedība kļuva neprognozējama. Zēns tika aizķerts ar auto aizmugurējo sānu daļu.

Ekipāža uzreiz apstājās. Aptuveni piecu minūšu laikā ieradās medicīniskās palīdzības mašīna, kas bija braukusi tieši aiz viņiem. Pēc zēna apskates, tika konstatēts, ka viņam ir lauzta viena kāja un mediķi sacījuši, lai ekipāža turpina ceļu. Viņi tā arī darīja, cerēdami, ka zēnam viss būs kārtībā un mediķi par viņu parūpēsies. Tādēļ arī Saukāns / Dambis par traģisko iznākumu uzzināja tikai tagad.

Viņi izsaka visdziļāko līdzjūtību zēna vecākiem, kā arī viņa tuviniekiem, un ļoti nožēlo, ka šis negadījums prasīja mazā puiša dzīvību.

Atbildēt