pajautaa

White fish

« previous entry | next entry »
Sep. 14., 2012 | 10:26 am
posted by: muzungu in pajautaa

Kas par zvēru slēpjas zem UK nopērkamajām "white fish"? Gugle rāda daudz baltu zivju :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]susure
date: Sep. 14., 2012 - 12:38 pm
#

tur kur rakstīts any white fish, tad parasti saprot zivis ar baltu gaļu, kas nu plēksnēs atdalās- cod, haddock, sole, monkfish.
Iztulkot māku mencu un buti :)

Atbildēt | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Sep. 14., 2012 - 12:44 pm
#

Tāks. Man ir alaska pollock. Maziem burtiņiem :D Kas tas ir un kā lai šo pagatavo?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]susure
date: Sep. 14., 2012 - 12:49 pm
#

nu kas tas ir- https://www.google.co.uk/search?num=10&hl=en&safe=off&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=675&q=pollock+fish&oq=pollock+fish&gs_l=img.3..0l4j0i5l2j0i24l4.1334.2732.0.2941.12.12.0.0.0.0.96.770.12.12.0...0.0...1ac.1.xNGm4Yep5G0 lai kāds cits tev atpazīst

gatavot- http://www.bbcgoodfood.com/search.do?keywords=pollock&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=

vispār ja man ir kkādas zivis un es nezinu ko ar vinām iesākt, tad 2 labi varianti vienmēr ir fish pies-sautējums ar kartupeļu biezeni pa virsu un tad krāsnī vai fish cake- nu zivju kotletes po angljiski

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Sep. 14., 2012 - 12:52 pm
#

Pirmais links man neko neizteica. Neatšķiru pēc izskata un gugle netulko noaukumu.
Bija doma vnk olā un miltos sacept. Un klāt baby kartupelīšus apceptus. Baidos, ka tā zivs neizjūk man procesa laikā..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]spuldziite
date: Sep. 14., 2012 - 01:53 pm
#

mencu dzimtas zive esot, cik sapratu..

Atbildēt | Iepriekšējais


samanta

from: [info]samantta
date: Sep. 14., 2012 - 07:05 pm
#

baltās zivis visas ir ļoti vienkārši gatavojamas, ieliekot cepeškrāsnī vai zem grila, ļoti ātri gatavas. ko liec virsū vai ja vēlies marinēt, tas jau pēc tavas gaumes. esmu likusi rīvmaizi ar zivju garšvielām un citronu sulu samiksētu kopā kā tādu cepurīti uz zivs filejas un ir baigi forši, ja nesadeg. var vienkārši dilles uzkaisīt un ar citronu pārspiest, kaut ko tādā garā.

Atbildēt