tur kur rakstīts any white fish, tad parasti saprot zivis ar baltu gaļu, kas nu plēksnēs atdalās- cod, haddock, sole, monkfish. Iztulkot māku mencu un buti :)
vispār ja man ir kkādas zivis un es nezinu ko ar vinām iesākt, tad 2 labi varianti vienmēr ir fish pies-sautējums ar kartupeļu biezeni pa virsu un tad krāsnī vai fish cake- nu zivju kotletes po angljiski
Pirmais links man neko neizteica. Neatšķiru pēc izskata un gugle netulko noaukumu. Bija doma vnk olā un miltos sacept. Un klāt baby kartupelīšus apceptus. Baidos, ka tā zivs neizjūk man procesa laikā..
baltās zivis visas ir ļoti vienkārši gatavojamas, ieliekot cepeškrāsnī vai zem grila, ļoti ātri gatavas. ko liec virsū vai ja vēlies marinēt, tas jau pēc tavas gaumes. esmu likusi rīvmaizi ar zivju garšvielām un citronu sulu samiksētu kopā kā tādu cepurīti uz zivs filejas un ir baigi forši, ja nesadeg. var vienkārši dilles uzkaisīt un ar citronu pārspiest, kaut ko tādā garā.
from: susure
date: Sep. 14., 2012 - 12:38 pm
#
Iztulkot māku mencu un buti :)
Atbildēt | Diskusija
from: muzungu
date: Sep. 14., 2012 - 12:44 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: susure
date: Sep. 14., 2012 - 12:49 pm
#
gatavot- http://www.bbcgoodfood.com/search.do?ke
vispār ja man ir kkādas zivis un es nezinu ko ar vinām iesākt, tad 2 labi varianti vienmēr ir fish pies-sautējums ar kartupeļu biezeni pa virsu un tad krāsnī vai fish cake- nu zivju kotletes po angljiski
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: muzungu
date: Sep. 14., 2012 - 12:52 pm
#
Bija doma vnk olā un miltos sacept. Un klāt baby kartupelīšus apceptus. Baidos, ka tā zivs neizjūk man procesa laikā..
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: spuldziite
date: Sep. 14., 2012 - 01:53 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: lordramex
date: Sep. 14., 2012 - 03:13 pm
#
http://www.pdf.lv/lv_LV/ko-mes-daram/ud
Atbildēt | Iepriekšējais
from: samantta
date: Sep. 14., 2012 - 07:05 pm
#
Atbildēt