kā ēst cāli
« previous entry | next entry »
Sep. 3., 2012 | 07:10 pm
posted by: gary_crant in pajautaa
labvakar!
kā pagatavot cāļa šķiņķi:
a) lai var dot kaķēnam;
b) lai var dot cilvēkam?
lēnām un uz pirkstiem, lūdzu, nekad neesmu gatavojusi gaļu
kā pagatavot cāļa šķiņķi:
a) lai var dot kaķēnam;
b) lai var dot cilvēkam?
lēnām un uz pirkstiem, lūdzu, nekad neesmu gatavojusi gaļu
from: petrovichs
date: Sep. 3., 2012 - 07:23 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: gary_crant
date: Sep. 3., 2012 - 07:31 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: blond
date: Sep. 3., 2012 - 07:23 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: gary_crant
date: Sep. 3., 2012 - 07:31 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: gorgona
date: Sep. 3., 2012 - 07:35 pm
#
bet nu ir arī plašs uzskats, ka vārīta mazam ir labāk nekā jēla. es gan nezinu pamatojumu. mana cana gan nekad neko jēlu vienkārši nav ēdusi, tikai vārītu vai ceptu.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: blond
date: Sep. 3., 2012 - 07:47 pm
#
bet nu mēs jau gan barojam arī ar sauso un konserviem.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: lintu
date: Sep. 3., 2012 - 10:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: gorgona
date: Sep. 3., 2012 - 07:25 pm
#
es gan teiktu, ka ja kaķēns nav pavisam vārīgs, tad derēs gan cilvēkam, gan kaķītim abiem vienlaikus cepti tie vistgabali krāsnī, kaķam bez nekādām garšvielām tikai. un kaķim arī ādu noplēst vistai, un to gaļu sapļurāt mazos gabaliņos.
Atbildēt | Diskusija
from: gary_crant
date: Sep. 3., 2012 - 07:30 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: gorgona
date: Sep. 3., 2012 - 07:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: gary_crant
date: Sep. 3., 2012 - 07:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: le_minga
date: Sep. 3., 2012 - 08:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: blond
date: Sep. 3., 2012 - 07:52 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: le_minga
date: Sep. 3., 2012 - 08:34 pm
#
http://fotoreceptes.lv/
Atbildēt
from: nova
date: Sep. 3., 2012 - 10:19 pm
#
Atbildēt
from: gary_crant
date: Sep. 4., 2012 - 08:01 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: jim
date: Sep. 4., 2012 - 10:50 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais