cukuri

« previous entry | next entry »
Jul. 24., 2012 | 12:15 am
posted by: pieninjsh in pajautaa

Nesen provēju darīt alu... alkoholisks sanāca, bet garša vienkārši drausmīga.

Tagad skatos - veikalos parādījušies ievārījumi cukuram. Es alum ņēmu visprastāko Optima līnija cukuru.

Sakiet, tiešām mūsdienās pat starp cukuriem ir atšķirība? Kāpēc optima cukurs neder ievārījumam? Un vai alus arī dēļ tā varēja safisties?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {39}

kramers

from: [info]kramers
date: Jul. 24., 2012 - 06:49 am
#

Kad ir beigusies alus pirmreizējā rūgšana, alus ir jānolej, lai beigto raugu novāktu, tad pievieno otrreiz cukuru un liek atkal raudzēties jau vēsāka vietā. Maximas cukuram nav ne vainas, pat daudz labaks par Danskcukeru.

Atbildēt | Iepriekšējais