cukuri

« previous entry | next entry »
Jul. 24., 2012 | 12:15 am
posted by: pieninjsh in pajautaa

Nesen provēju darīt alu... alkoholisks sanāca, bet garša vienkārši drausmīga.

Tagad skatos - veikalos parādījušies ievārījumi cukuram. Es alum ņēmu visprastāko Optima līnija cukuru.

Sakiet, tiešām mūsdienās pat starp cukuriem ir atšķirība? Kāpēc optima cukurs neder ievārījumam? Un vai alus arī dēļ tā varēja safisties?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {39}

chaj

from: [info]chaj
date: Jul. 24., 2012 - 12:18 am
#

Der. Tikai ievārījumu cukuram klāt ir pektīns (saželē zapte) un konservants (var pietikt ar mazāku cukura daudzumu).

Alum noteikti jāņem cukurs parastais!

Atbildēt