pajautaa

Ryanair un bērns

« previous entry | next entry »
Jul. 15., 2012 | 05:32 pm
posted by: ziedinjsh in pajautaa

Situācija sekojoša: bērns ar pavadoni atlidojis uz LV, atpakaļ biļete vēl nav nopirkta, bērna brālis (pilngadīgs) nopircis biļeti uz LV un atpakaļ. Vai var bērnam kaut kà nopirkt klāt pieaugušajam? Atsevišķi nepilngadīgajiem biļetes nevar rezervēt.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

from: [info]atis
date: Jul. 15., 2012 - 06:57 pm
#

Jā, var. Tikai zvanot uz viņu numuru, internetā nevar, mēs tā darījām, jo pirkām biļetes, kamēr meita nebija piedzimusi un tad pēc dzimšanas viņu pievienojām. Bet tas uz bēbjiem gan un pirms gada, varbūt kaut kas tagad mainījies.

Maksāja tikpat cik bēbju biļete, nekādu papildus maksu nebija, ja nu vienīgi par zvanu uz Angliju vai kur tur tas zvanu centrs ir.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]atis
date: Jul. 15., 2012 - 06:59 pm
#

Nekādu radniecību viņi nepārbauda, galvenais, ka pavadonis pilngadīgs. Mums ar sievu ir dažādi uzvārdi un rezervācija uz viņas vārda, bet meitai mans uzvārds un zvanu centrā nemaz neko neprasīja kas un kā.

Atbildēt | Iepriekšējais


Vienkaarsi

from: [info]mans_celjsh
date: Jul. 15., 2012 - 09:31 pm
#

Reiz bija situacija lidziga. Man bija bilete atpakal uz UK, bet bernam nebija, to nopirkam atseviski. Pie pirksanas/rezervacijas nekadus datus nevajag, tikai vardu un uzvardu. Pirkam bileti ka pieaugusajam. Aizbraucu uz Rigas lidostu uz aviokompanijas kasem un teicu - redz kur man ir divi rezervacijas nummuri - viens man, otrs bernam, kurs celos kopa ar mani, situacija ir tada, ka velos, lai varyu iecekoties kopigi (jo pie cekosanas gan vajag, lai ir viens pieaugusais klat). Lidosta puisis kaut ko gudru izdarija sava kompjuteri un pateica- viss kartiba, ar jusu rezervacijas nummuru jus tagad varat iechekot abus juus online un izprintet biletes.
Mana gadijuma runa ir par Ryanair

Atbildēt


Jenots

from: [info]cheshiras_kakis
date: Jul. 15., 2012 - 09:39 pm
#

Kā mums bija - vispirms nopirkām biļeti tēvam, pēc tam izdomājām, ka brālis arī brauks līdzi (brālis nepilngadīgs). Brālim nopirkām biļeti kā pieaugušajam.
Bet joki sākas tad, kad mēģina veikt check-in. Tēvs savu biļeti reģistrēja bez problēmām, bet brālim met error, ka biļete kā pieaugušajam, bet pēc dzimšanas gada viņš vēl bērns.

Risinājums.
Pati braucu uz lidostu, izjautāju Raiņa biļešu pārdevējus. Ir tā, ka pavadonim (nezinu gan, vai arī bērnam, bet nu pavadonim, kas lido, noteikti) ir jāierodas lidostā un tur uz vietas savienos šīs 2 rezervācijas kā 1. Naudas ziņā tas neko nemaksā un tiek izdarīts turpat un uz vietas. Vienīgi pavadonim ir jābūt ar jau veiktu check-in. Es vēl jautāju, vai ir jāierodas tās 4 stundas pirms lidojuma, jo tas ir pēdējais mirklis, kad var veikt check-in, bet man teica, ka nē, tā nevajag, galvenais, lai pavadonim uz to brīdi ir tas check in.

Tā kā tas ir viens variants - pirkt kā pieaugušajam un tad lidostā jau savienot 2 rezervācijas kopā. Vai arī tad uzreiz lidostā arī pirkt bērnam biļeti. Es gan nemācēšu teikt, kāda ir biļešu cenu starpība netā pirktajām un lidostā, bet nu tas ir vēl viens variants.

Un tēvs ar brāli aizlidoja pirms mēneša, tā kā diez gan svaiga info.
Lai veicas! :)

Atbildēt