cheshiras_kakis

Jul. 15., 2012 | 09:39 pm
No:: cheshiras_kakis

Kā mums bija - vispirms nopirkām biļeti tēvam, pēc tam izdomājām, ka brālis arī brauks līdzi (brālis nepilngadīgs). Brālim nopirkām biļeti kā pieaugušajam.
Bet joki sākas tad, kad mēģina veikt check-in. Tēvs savu biļeti reģistrēja bez problēmām, bet brālim met error, ka biļete kā pieaugušajam, bet pēc dzimšanas gada viņš vēl bērns.

Risinājums.
Pati braucu uz lidostu, izjautāju Raiņa biļešu pārdevējus. Ir tā, ka pavadonim (nezinu gan, vai arī bērnam, bet nu pavadonim, kas lido, noteikti) ir jāierodas lidostā un tur uz vietas savienos šīs 2 rezervācijas kā 1. Naudas ziņā tas neko nemaksā un tiek izdarīts turpat un uz vietas. Vienīgi pavadonim ir jābūt ar jau veiktu check-in. Es vēl jautāju, vai ir jāierodas tās 4 stundas pirms lidojuma, jo tas ir pēdējais mirklis, kad var veikt check-in, bet man teica, ka nē, tā nevajag, galvenais, lai pavadonim uz to brīdi ir tas check in.

Tā kā tas ir viens variants - pirkt kā pieaugušajam un tad lidostā jau savienot 2 rezervācijas kopā. Vai arī tad uzreiz lidostā arī pirkt bērnam biļeti. Es gan nemācēšu teikt, kāda ir biļešu cenu starpība netā pirktajām un lidostā, bet nu tas ir vēl viens variants.

Un tēvs ar brāli aizlidoja pirms mēneša, tā kā diez gan svaiga info.
Lai veicas! :)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: