tā ir vājprātā asa, bet tai nav tipiskās adžikas garšas mani kādreiz mācīja pirkt adžiku, kas izskatās pēc iespējas brūnāka (nevis sarkana), tā būšot autentiskāka. tā arī daru un nesūdzos, bet ražotāju gan neatminu
Noteikti visas neesmu mēģinājis, bet tā, kas labajā malā vismaz garšo pēc adžikas, nevis čilipiparu/tomātu mērces kā pūrēm un spilvām. Adžika tomēr ir garša. Ekstra asumam tad jau vajag likt http://en.wikipedia.org/wiki/Trinidad_Scorpion_Butch_T_pepper ar 1,463,700 Scoville heat units
Vo, vo. Piekrītu augstākminētajam. Izvairies no Spilvas/Pūres, nav ne asa, ne pēc adžikas. Vislabākās līdz šim ir bijušas kaut kādu mazāk zināmu vai vsp nedzirdētu firmeļu adžikas, jap, tās brūnākās.
from: anonymous
date: Jul. 9., 2012 - 08:29 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: blond
date: Jul. 9., 2012 - 10:31 am
#
mani kādreiz mācīja pirkt adžiku, kas izskatās pēc iespējas brūnāka (nevis sarkana), tā būšot autentiskāka. tā arī daru un nesūdzos, bet ražotāju gan neatminu
Atbildēt | Iepriekšējais
from: goddes
date: Jul. 9., 2012 - 09:36 am
#
vismaz garšo pēc adžikas, nevis čilipiparu/tomātu mērces kā pūrēm un spilvām. Adžika tomēr ir garša. Ekstra asumam tad jau vajag likt http://en.wikipedia.org/wiki/Trinidad_S
Atbildēt | Diskusija
from: komeeta_naak
date: Jul. 10., 2012 - 04:33 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: izkapts
date: Jul. 9., 2012 - 10:37 am
#
Atbildēt
from: klusums
date: Jul. 9., 2012 - 12:29 pm
#
Atbildēt
from: komeeta_naak
date: Jul. 10., 2012 - 04:33 am
#
Atbildēt