pajautaa

sods par parkošanos

« previous entry | next entry »
Jun. 26., 2012 | 03:22 pm
posted by: mufs in pajautaa

lieta sekojoša.

man te pie darba ir tā,ka var parkoties tikai ar X nama caurlaidēm (kura man ir) bet tipa parkoties var tikai perpendikulāri pa labi no brauktuves, bet reāli visi liek arī gar visu kreiso malu paralēli. un tad ik pa dažiem mēnešiem uzspiedot pašvaldībnieki un līmē .
pirms nepilna gada mani aplīmēja, es sapīku, un apstrīdēju ar apmēram tādu tekstu "es te visa tāda tāda blonda iebraucu iekšā, zīmi neredzēju, a tad tur aplis, a pēc apļa zīmes neir un tad nu nometu tepat malā"
sodu atcēla.

tagad pagāšned kretīni 2 dienas pēc kārtas aplaimoja, praktiski tai pašā vietā.

jautājums -
man rakstīt vēlreiz visu to pašu penteri ar bildītēm un tā, jeb vnk sameklēt viņu atbildes vēstuli (cerībā,ka tā ir atrodama) jeb neatrodot vnk atsaukties uz tādu štelli, ka, čaļi, jūs paši atzināt,ka kļūdijāties, so man ir precedents un es te varu stāvēt svilpodama un jūs atšūnieties?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {23}

Illumine

from: [info]illumine
date: Jun. 28., 2012 - 06:27 pm
#

Un kāpēc nevar piezvanīt un viņus izsaukt? Es kaut vai šodien vien zvanīju pašvaldībniekiem ka viens bez caurlaides ieparkojies manā pagalmā, zaļie vīriņi klāt pēc 10 min un plāksteris virsū. Viņi uz šādiem izsaukumiem manuprāt atbrauc krietni fiksāk nekā uz kaut kādām reālām sūdzībām :)

Atbildēt | Iepriekšējais