« previous entry | next entry »
Jun. 5., 2012 | 02:03 pm
posted by: dzeina in pajautaa

Labdien, pastāstiet, lūdzu, savu pieredzi ar maģistrantūras izlaidumiem (vai jebkuriem citiem izlaidumiem, kas ir 1)augstskolas; 2)ar nelielu absolventu skaitu, ap 20 (nevis tradicionālie bakalauri ap simtu).

Pagaidām plāns - svinīgā daļa, tad divas h "brīvais laiks", ja nu kāds grib ar omīti kūku apēst, un tad uz pāris h okupējam vienu krodziņu, kur ir dzērieni un uzkodu galds. Bez vecāku, māsīcu un tantu pūļiem, tikai ar dzīvesbiedriem & bērniem, ja tādi ir.

Vai šajā visā varētu būt kāda šaurā vieta, par ko neesam iedomājušies? Nu tur, nespēja saorganizēties tajā krogā vajadzīgajā laikā, raudošas mātes, kas nekādi nevar saprast, kāpēc viņas neaicina iepazīties ar kursabiedriem, etc, etc?

Pastāstiet no pieredzes.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

...

from: [info]chica_bonita
date: Jun. 5., 2012 - 02:34 pm
#

No pieredzes - labi, ja vispār atnāk uz izlaidumu.. Par kopīgu vakara pasākumu varēja aizmirst, simboliski katedrā padzēra tēju un apēda kliņģeri.. mēs gan bijām zem 10 absolventi

Atbildēt | Diskusija


from: [info]dzeina
date: Jun. 5., 2012 - 02:35 pm
#

mums gan kurss tāds draudzīgs, bijušas vairāki kopīgi, kupli apmeklēti pasākumi, bet, jā, izlaidumfobiju ir jāņem vērā (it sevišķi tāpēc, ka līdz šim arī es pati no saviem esmu izvairījusies :D )

Atbildēt | Iepriekšējais


putnu novērotājs

from: [info]_re_
date: Jun. 5., 2012 - 02:54 pm
#

piedalījos kā apsveicējs tādā. viss pēc jūsu shēmas, mātes neraudāja, jo to 2h laikā dabūja šampi un savu bērniņu, kurš pēc tam aiztraucās kursa un uzdzīves skāvienos.

Atbildēt


missalise

from: [info]missalise
date: Jun. 5., 2012 - 03:10 pm
#

Maģistra izlaidumā vecāki bija reāli tikai uz svinīgo daļu. Pēc tam vakarā lielākā daļa devās divu dienu braucienā ar prāmi uz Stokholmu. Nebija slikts variants. :)

Atbildēt


marija

from: [info]marija
date: Jun. 5., 2012 - 03:11 pm
#

viss būs čtoka, bet vai tiešām Tev to izlaidumu vajag

Atbildēt | Diskusija


from: [info]dzeina
date: Jun. 5., 2012 - 03:13 pm
#

es uz izlaidumu ieradīšos tikai pie noteiktiem apstākļiem :)

Atbildēt | Iepriekšējais