pajautaa

Par vidējo [ne]svērto Latvieti

« previous entry | next entry »
Maijs. 23., 2012 | 10:52 am
posted by: unknown_entity in pajautaa

Saprotu, ka šis vairāk iederētos kopienā girbam_zināt, bet nu šī apziņa īpaši netraumē.
Preambula - vakar runājāmies ar "ārzemniekiem" un viens no jautājumiem bija - kāds tad īsti ir vidējais kubiskais latvietis?
Sobstvenna mans jautājums/lūgums jums - aprakstiet vidējo kubisko/kvadrātisko/lineāro latvieti jūsuprāt - der gan labais, gan sliktais, principā - viss kas ienāk prātā, asociācijas. Kā piemērs:
Strādīgs, gaudulīgs, politiski neaktīvs kāpostrijējs.

Paldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

chirkainais

from: [info]chirkainais
date: Maijs. 23., 2012 - 12:19 pm
#

Standarta koments, droši vien, būs par īdēšanu un gaušanos. A vot tas man besī. Un redz, pats nemaz neesmu labāks - gaužos par to, ka lielākā daļas gaužas.
Latvietis salīdzinājumā ar citiem ļaužiem būs vairāk noslēgts, postpadomiju kultūru līdzi nesošs, tomēr cieņā tur darba kultūru un tikumu.

Atbildēt


from: [info]varmaaka
date: Maijs. 23., 2012 - 01:28 pm
#

Akls gastropatriots. Domā, ka latviešu ēdiens (daži ēdieni tikai kaut cik kautentiski) un latviešu alus (principā neeksistējošais) tas labākais.
Patīk gausties, bet tā arī pašam bajāram pretī neko neteikt, jo zin, ka būs cits tāds pats strādīgs, kas viņa vietā ars svīsdams un cietīs klusu.

Atbildēt


viņa

from: [info]_serpentine_
date: Maijs. 23., 2012 - 01:32 pm
#

Pirms kādiem gadiem čalis no Šveices veica projektu "Kā kļūt par latvieti" un fiksēja savus novērojumus un atziņas par to, ko nozīmē būt latvietim, reku vari iemest aci un iedvesmoties --> http://kaklutparlatvieti.blogspot.com/

Atbildēt


from: [info]kkkungs
date: Maijs. 23., 2012 - 01:51 pm
#

Slinks, neizglītots, skaudīgs un neuzņēmīgs muļķis, kuram šķiet, ka viņam pienākas tas pats, kas Vecajā Eiropā dzīvojošajiem, par neko.

Atbildēt


CannibalSmith

from: [info]cannibalsmith
date: Maijs. 23., 2012 - 02:45 pm
#

Vidējais latvietis ir komunists, kas domā, ka ir nacists, tic burvestībām, meklē darbu, skatās hokeju un dzer alu.

Atbildēt


from: [info]atis
date: Maijs. 23., 2012 - 04:02 pm
#

Aptuveni tāds pats kā pārējie izlepušie eiropieši. Visumā paslinks, uzskata, ka viss viņam pienākas par neko, uzskatos mazliet uz nacionāla sociālista pusi.

Atbildēt