pajautaa

« previous entry | next entry »
Maijs. 16., 2012 | 03:45 pm
posted by: dunkelheit in pajautaa

Ja es rezervēju double room, 2 pieaugušie, man taču nevajag uzrādīt zīdaini kā bērnu, jo viņam taču nevajag atsevišķu gultu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

from: [info]spuldziite
date: Maijs. 16., 2012 - 04:48 pm
#

parasti zidainjiem nav jamaksa atseviskji, bet noradit vajag- ieliks nummurinja ari bebishgultinju. palasi hotelja notiekumus attieciba pret berniem, tur visam jabut ieksha.

Atbildēt


from: [info]quasi
date: Maijs. 16., 2012 - 05:29 pm
#

kā es saprotu, savā aprakstā viesnīca neko par to nemin. tad sanāk, ka nekādu izņēmuma attieksmi zīdaiņiem viņi nepiedāvā... diemžēl.

Atbildēt


from: [info]atis
date: Maijs. 16., 2012 - 05:53 pm
#

Mēs ar sievu pie rezervācijas piezīmēm paredzētajā vietā vienmēr pierakstām, ka būs zīdainis, bet atsevišķu gultu nevajag (jo nereti viesnīcas piedāvā arī zīdaiņu gultas, parasti par papildus samaksu). Nekad nav problēmas bijušas un samaksa nav prasīta.

Protams, tas viss attiecas uz bērnu līdz 2 gadu vecumam. Cik esmu ievērojis, vēlāk atsevišķas viesnīcas var prasīt papildus samaksu par bērnu, neatkarīgi no tā vai pasūta papildus gultu vai nē.

Bet dienvidu zemēs problēmu vispār nebūs. Tur visi, ieskaitot viesnīcnieku, sajūsmā knibinās sīkā vaidziņus, bučos un priecāsies, un nedomās nekam piekasīties.

Atbildēt