pajautaa

e-talons

« previous entry | next entry »
Maijs. 9., 2012 | 08:01 pm
posted by: kreisaa_bota in pajautaa

Jums ir tā bijis, ka e-talonu it kā papildiniet, bet nekas papildinājies tur nav, bet kad papildiniet atkārtoti, tad uzrādās arī iepriekšējais papildinājums.
Nu lūk, ar braucieniem tad vēl nekas, bet , ja esi papildinājis uz mēnesi un nekas nenotiek? Prāts baigi nenesas maksāt vēlreiz tos 15Ls, ņemot vērā, ka pēc tam to mēnesi man nevajadzēs (jo galu beigās sapildināts būs uz 2 mēnešiem).
Hēlp!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

džozija

from: [info]josie
date: Maijs. 9., 2012 - 08:16 pm
#

iespējams, ka papildinātais skaits neuzrādās, kamēr nav iztērēts iepriekšējais. man tā ir bijis, kad esmu arī sabijusies par velti iztērētu kapeiku, bet beigās viss ir oki

Atbildēt


pepija

from: [info]pepija
date: Maijs. 9., 2012 - 08:43 pm
#

pašos e-talonu sākumos teica, ka, ja ir iegādāti dažādu cenu pakalpojumi (2 braucieni, 20 braucieni, mēnešbiļete), tad vispirms tērējas lētākie. jebkurā gadījumā var Narvesenā vai jebkurā apildināšanas vietā palūgt apskatīties, kas kartē ir iekšā.

Atbildēt


Liene

from: [info]liene
date: Maijs. 9., 2012 - 10:19 pm
#

Aizej uz RS ar visu čeku, lai viņi atrisina, ja ir kas risināms. Bet pamatā-etalonā nesummējas dažādi braucienu skaiti un mēnešbiļetes ne tik. Tā ka pajautā kādā narvesenā, lai izdrukā etalona saturu un ja ir šaize kkāda-lai risina rs. Pārdevējs tāpat tur nevar neko darīt.

Atbildēt


kreisaa_bota

from: [info]kreisaa_bota
date: Maijs. 10., 2012 - 03:37 pm
#

turururu! viss ok - šodien izbraukājos tā, ka prieks.
paldies visiem :)

Atbildēt


Liena

from: [info]psychokiss
date: Maijs. 15., 2012 - 04:32 pm
#

ē nu vispār pluspunktos parasti papildinot visi braucieni smuki saiet kopā
un citām lietām, ja kko nerāda/nepapildina, var iebāzt tajā tur lielajā e-talonu automātā un paskatīties (viņi ir pa visu rīgu un 6. tramvajiem izmētāti) un rs kkad teica, ka tajos tad uzreiz ieskaitās viss, kam jāieskaitās.

Atbildēt