CSN

« previous entry | next entry »
Maijs. 5., 2012 | 06:51 pm
posted by: lmyth in pajautaa

Sveicināti!
Pēdējā laikā vairākas reizes, braucot ar velo, ir bijusi nesaprašanās ar autovadītājiem. Nav neko izcils, bet, pieļauju, ka ieskatu var gūt. Vai dotajā situācijā, ja runa par ar luksoforu regulējamu krustojumu, priekšroka ir auto vai velobraucējam?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {81}

nu pēc CSN

from: [info]sursurs
date: Maijs. 5., 2012 - 07:33 pm
#

Ja labais pagrieziena signāls bija ieslēgts, noteikumus tā kā drusku pārkāpj velosipēdists - tb tā apdzīšana pa labo pusi (jo, piemēram, ja kāds tur stāvēs un laidīs laukā pasažieri arī ieslēdzis labo virzienrādītāju, Tu takš nelīdīsi tur vēl starpā ar velo?).
Ja nebija - tad nu sorre - bet KĀ diez velosipēdists var zināt, ka šamais tur taisās griezties?
Nu kaut kā pēc līdzīga principa arī cenšos braukt un problēmu īpaši nav bijis. Ja ir labais signāls vairākiem autiņiem pēc kārtas, uzreiz jau kārtojos uz joslas kreiso malu. Ja tikai kādam vienam un viņš ir bijis tik labs, ka ir atstājis gana daudz vietas labajā malā, ka man nav jālīkumo starp joslām, tad cenšos arī lieki viņu nekavēt - attiecīgi apstājos jau tieši pie šķērsojamās brauktuves un sāku braukt tik operatīvi, lai pagūtu fiksi izbraukt un netraucētu viņam izgriezt to labo pagriezienu..

Atbildēt