Rabarberu ķīselis

« previous entry | next entry »
Apr. 25., 2012 | 12:49 pm
posted by: adelise in pajautaa

Gribu pagatavot rabarberu ķīseli, tāpēc jautājums tāds - vai kartupeļu cietes vietā var izmantot ko citu? Jo, izrādās, ka Vācijā kartupeļu cieti nevar nopirkt visur, kur pagadās [t.i. manā piemājas veikalā, piemēram].

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

nova

from: [info]nova
date: Apr. 25., 2012 - 01:52 pm
#

var ar kukurūzas cieti vārīt

Atbildēt


ю

from: [info]ttp
date: Apr. 25., 2012 - 01:54 pm
#

tiešām nav, tā ciete te saucas karpeļu milti.
lielajās bodēs parasti ir

Atbildēt


from: [info]susure
date: Apr. 25., 2012 - 01:54 pm
#

kukurūzas ciete?

Atbildēt


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Apr. 25., 2012 - 02:34 pm
#

Tapioca ciete

Atbildēt


from: [info]pievakare
date: Apr. 25., 2012 - 03:18 pm
#

es gan te (Vācijā) to esmu redzējis katrā pārtikas bodē. gan ar nosaukumu karfeļmilti gan ar nosaukumu stērķele. pārtikas bodi, kurā nebūtu vēl neesmu redzējis.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]adelise
date: Apr. 25., 2012 - 07:58 pm
#

ok, pameklēšu ar tādu nosaukumu

Atbildēt | Iepriekšējais


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Apr. 25., 2012 - 03:35 pm
#

offt. Dīvaini, ka valsts, kura ievazāja dievzemītē ķīseli, nav sastāvdaļu:)

Atbildēt | Diskusija


sirdnA

from: [info]sirdna
date: Apr. 25., 2012 - 04:01 pm
#

Ķīseli (kā arī riteni, uguni, elektrību un ananāsus) dievzemītē ievazāja talantīgi krievu dzimtcilvēki 16.gadsimtā.

Atbildēt | Iepriekšējais


Не бывает атеистов в окопах под огнём

from: [info]dunkelheit
date: Apr. 25., 2012 - 05:09 pm
#

es lietoju johannisbrotkernmehl, parasti bio nodalījumos ir. daudz labāka par cieti un nav nekāda modificētu kuiņu pārbāzta.

Atbildēt