« previous entry | next entry »
Apr. 20., 2012 | 02:05 pm
posted by: dzeina in pajautaa

Vajag palīdzību no zāles. Vakar no saldētavas izņēmu jēru un ieliku atlaidināties ledusskapja "siltākajā" daļā. Acīmredzot nolažoju, neliekot tajā plauktā, kur parasti, bet gan apakšējā kastē. Jērs joprojām ir daļēji sasalis, bet līdz vakaram vajadzētu to izsautēt. Sakiet no pieredzes, ko būtu visprātīgāk darīt?
a) tādu pašu pussasalušu apliet ar sarkanvīnu un likt krāsnī
b) mēģināt atlaidināt silta ūdens peldē un tikai tad, kad gaļa jau mīksta, likt krāsnī
c) likt atpakaļ ledusskapī un iet uz veikalu pēc foreles, jēru gatavot rīt (bet nu šis tiešām ir pats nevēlamākais scenārijs)
d) vieta jūsu lieliskajiem padomiem

Paldies jau iepriekš :)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {25}

Strēlniece

from: [info]str
date: Apr. 20., 2012 - 02:12 pm
#

attiecībā uz b) Šādu gaļu nedrīkst sagriezt un atlaidināt ātri siltā telpā vai pat siltā ūdenī, jo tad izplūst gaļas sula, līdz ar to gaļa pēc pagatavošanas būs sausa un negaršīga.
/ kas arī atbilst variantam a)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]dzeina
date: Apr. 20., 2012 - 02:15 pm
#

neuztvēru domu - tobiš, neder ne variants a, ne b?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Strēlniece

from: [info]str
date: Apr. 20., 2012 - 02:22 pm
#

neder.
vēl var maisā un aukstā ūdenī atlaidināt

Atbildēt | Iepriekšējais