pajautaa

Ūdenskritums

« previous entry | next entry »
Mar. 19., 2012 | 01:15 am
posted by: brokolis in pajautaa

Sveiki,

Jau kādu laciņu pa visādiem veikaliem cenšos samedīt kustīgo ūdenskrituma "gleznu" ( visbiežāk apzeltītā rāmī ievietota ainava ar ūdenskritumu, kas "uzdrukāts" uz plēves/stikla un no aizmugures tiek izgaismots, ideālā variantā gaismai kustoties rodas kustīga ūdens efekts), nu tādu, kādas vēl pirms pāris gadiem bija Gerkenā vai China Town veikalos, bet absolūti neveiksmīgi, jo vairāk tas brīnums nekur nav atrodams.
tāpēc vēlējos apjautāties, varbūt kāds no jums kaut kur šo objektu ir manījis? Varbūt ir kādi ieteikumi, kur varētu vēl pameklēt, jo man zināmo "kreiso" veikalu krājumi iet uz beigām.

Liels paldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

aņa delovejevna

from: [info]deloveja_kundze
date: Mar. 19., 2012 - 01:30 am
#

mana mamma vienmēr saka, ka visu ir iespējams atrast centrāltirgū. varbūt tiešām vērts paskatīties, kādā nostūrī noteikti ir ūdenskrituma glezna

Atbildēt


iokaste

from: [info]iokaste
date: Mar. 19., 2012 - 08:18 am
#

tērbatas ielas sākumā ir saimniecības preču veikals, kur visu ko šādā stilā var dabūt.

Atbildēt


from: [info]rabitozaurs
date: Mar. 19., 2012 - 01:52 pm
#

es minētu "mēbeļu namu". tur pirmajā stāvā ir kaut kādas saimniecības un vēl visādas preces, kur tika reiz manītas tādas (tiesa gan sen nav būts tai pusē), ja nemaldos tur arī tādā elektronikas veikalā manīju tās ūdenskrituma gleznas, vēl var ielūkoties bērnu pasaulē (2.stāvs laikam, arī pie visādiem puķpodiem un riteņiem un vēl visādiem brīnumiem). tas laikam tas pats gerkens, bet ir manīts.

Atbildēt