pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 6., 2012 | 09:04 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Kāds ir ideālais Pirmais Auto? Nu es domāju, kurš der iesācējam - nenoplīst dēļ sīkuma, nav jāraud, ja bišķi sabuksē vai saskrāpē, nedārgi uzturams. Varbūt vari padalīties pieredzē, kas bija tavs Pirmais un cik veiksmīgas attiecības jums bija.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {75}

LorDRameX

from: [info]lordramex
date: Mar. 7., 2012 - 01:07 am
#

par volgo piekriitu - cilveeke sastersojas ka viens plautks maksa 40-60 Ls

tik aizmirs tka tas plaukts ir jamana ivienreiz pa 200k km nobruakumu nevis ka suuda jobanata mgolfam plaukata bukses lativjas apstakljsjaamiana katur gadu un kopa izmaksat turpat tik pat cik volg oviss plautks ar jaunaam bukseem

labi es lasos guleet

PS es ga npar sav ublakti nesuudzos jo man liekas ak kopsuma es nemaz TIK daudz nesmu ielices remontos + ma npaterinjsh ir patiesi kabatiatiikasm - es ieleju reizi menesi pilnu baaku un aizmirstu :d

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Mar. 7., 2012 - 01:22 am
#

kura gada tev viņa ir? garantijas laikā visi auto ir perfekti, bet par auto mūža ilgumu var spriest pēc tā cik gadus ražotājs dod garantiju. man hondai arī bija relatīvi maz remontos jāieliek, bet es arī nobraucu ar viņu tikai nedaudz virs 50K pa 5 pilniem gadiem. pēdējā gadā iestājās vājprāts, vienreiz neieliekot ātrumā aplauzu kārbai zobratus, tad rīgas ielās piekare sapisās, kas noveda arī pie gultņu maiņas, ABSā iekļuva ūdens pavasarī braucot cauri peļķei uc sīkumi, kas beigās pa gadu salasījās kosmiskās summās. nemaz nerunājot par to, ka ādas stūre izdila līdz gumijas barankai, kad auto bija sasniedzis tikai 45K nobraukumu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


LorDRameX

from: [info]lordramex
date: Mar. 7., 2012 - 09:15 am
#

Lupo ir 2000 gada,
uz shiltes ir 130k no tiem 50 k maneejie

esmu mainijis abus priekshejos gultnjus, kveelsveces, akumulators degvielas filtrs, bremzes prieksha 1x aizmuguree 1x pilns komplekts 1x tikai loki, signalizacija kkas ap 100Ls kad tiko nopirku, ekstravagantaka lieta ko esmu mainijis ir pagriezienradiitaaja klokjiitis - tam kautkas nosvilaas :)

riepas nez kaadus paaris simtus esmu atstaajis bet taas tapaat ka eljs mainjas es neskaitu pie remotiem tie ir tekoshi izdevumi ar kuriem jebkuram auto iipashniekam jareekjinaas

realai aptuveni piemetot remontos esmu atstaajis kaut kur ap 350-400 ls triisarpus gadu laika - man domaat tas nav daudz.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Mar. 7., 2012 - 03:51 pm
#

nav daudz, 100Ls gadā ir pavisam normāla summa.

un jā - eļļa, riepas, skate, apdrošināšana noteikti ir atsevišķā ailītē jāralsta. būs tev trāpījies labs pirkums, jo hondai es stipri vairāk atstāju. pirmos divus gadus tikai eļļas un filtru maiņa, pēc tam problēmas sāka līst ārā kā sēnes pēc lietus.

Atbildēt | Iepriekšējais