es līdz pavisam neēdu bietes nekā citā,kā pliki vārītas ar kautko, bet nesen pagaršoju biešu zupu un izrādījās ēdama. bet zupas nav man diezko cieņā, toties sautējumi....
ah, nu vienkāršāk par vienkāršu - bietes sarīvē rupji, sīpolu sagriež pusripās, bietes liek katlā, ja ir pielej klāt apelsīnu sulu ar ūdeni uz pusēm (ja nav, tad cintroskābi vai etiķi saprātīgos daudzumos jāpalieto) - 2 palielas bietes prasa glāzi šķidruma, sīpolus apsāla, apvārta miltos un cep zeltainus, liek pa virsu bietēm un lai viss sūt uz mazas uguns kādu pusstundu.. ja ir, tad zaļi pētersīļi, ja nav - var iztikt bez.. sāli pieliek klāt pašās beigās...:)
nu, tas ir tad, ja gaļas nav pa rokai.:)ja pa rokai ir labs svaigs cauraudzis, tad jātaisa Špundra - viss tas pats, bet pirms sīpoliem apcep plāni grieztas mazas gaļas šķēlītes, kas apsālītas, appiparotas un apvārti`tas miltos - sīpolus liek pašās beigās..:)
tie, kas bietes neēd, Špundru ēd laizīdamies un prasa vēl, kaut arī tur ir baiss kvantums bietes..:)
from: mufs
date: Feb. 19., 2012 - 09:23 pm
#
es līdz pavisam neēdu bietes nekā citā,kā pliki vārītas ar kautko, bet nesen pagaršoju biešu zupu un izrādījās ēdama. bet zupas nav man diezko cieņā, toties sautējumi....
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tante
date: Feb. 19., 2012 - 10:12 pm
#
sāli pieliek klāt pašās beigās...:)
Atbildēt | Iepriekšējais
from: tante
date: Feb. 19., 2012 - 10:15 pm
#
tie, kas bietes neēd, Špundru ēd laizīdamies un prasa vēl, kaut arī tur ir baiss kvantums bietes..:)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: mufs
date: Feb. 19., 2012 - 10:27 pm
#
šito jāatceras pamēģināt.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tante
date: Feb. 19., 2012 - 10:44 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais