pajautaa

« previous entry | next entry »
Feb. 19., 2012 | 05:11 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Ko jūs gatavojat ēst, kad ledusskapī nekā nav?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {31}

rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Feb. 19., 2012 - 09:23 pm
#

kas ir biešu sautējums?

es līdz pavisam neēdu bietes nekā citā,kā pliki vārītas ar kautko, bet nesen pagaršoju biešu zupu un izrādījās ēdama. bet zupas nav man diezko cieņā, toties sautējumi....

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Feb. 19., 2012 - 10:12 pm
#

ah, nu vienkāršāk par vienkāršu - bietes sarīvē rupji, sīpolu sagriež pusripās, bietes liek katlā, ja ir pielej klāt apelsīnu sulu ar ūdeni uz pusēm (ja nav, tad cintroskābi vai etiķi saprātīgos daudzumos jāpalieto) - 2 palielas bietes prasa glāzi šķidruma, sīpolus apsāla, apvārta miltos un cep zeltainus, liek pa virsu bietēm un lai viss sūt uz mazas uguns kādu pusstundu.. ja ir, tad zaļi pētersīļi, ja nav - var iztikt bez..
sāli pieliek klāt pašās beigās...:)

Atbildēt | Iepriekšējais


tante

from: [info]tante
date: Feb. 19., 2012 - 10:15 pm
#

nu, tas ir tad, ja gaļas nav pa rokai.:)ja pa rokai ir labs svaigs cauraudzis, tad jātaisa Špundra - viss tas pats, bet pirms sīpoliem apcep plāni grieztas mazas gaļas šķēlītes, kas apsālītas, appiparotas un apvārti`tas miltos - sīpolus liek pašās beigās..:)

tie, kas bietes neēd, Špundru ēd laizīdamies un prasa vēl, kaut arī tur ir baiss kvantums bietes..:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Feb. 19., 2012 - 10:27 pm
#

paldies!!
šito jāatceras pamēģināt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Feb. 19., 2012 - 10:44 pm
#

brīdinu - Špundra ir no tiem ēdamiem, kur var vienalga cik lielu kaltu uztaisīt, tāpat pa vakaru noēd - mūžīgā totālā pārēšanās..:)

Atbildēt | Iepriekšējais