turpinot par snovošanas tēmu

« previous entry | next entry »
Jan. 16., 2012 | 07:01 pm
posted by: 4evernotyours in pajautaa

1. Kā ir ar iesācējiem un kur viņi var iesākt vāļāšanos pa zemi un pirmos soļus snovošanā apgūt - kaut kādā bērnu trasē, pauguriņā vai ir speciālas vietas iesācējiem? 
2. Uz kuru kalnu Tu ieteiktu doties, ne tikai trases un kalns, bet arī atsaucīgākie un zinošākie darbinieki un instruktori(vārds, kontaktinfo - ideāli!?).  

Negribas maisīties pa kājām tiem, kas stabili turās uz dēļa un negribas nezinošu darbinieku dēļ zābakus divus izmērus pa lielu, dēli par garu utt ;) 


Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]lotele
date: Jan. 16., 2012 - 07:12 pm
#

perfekta vieta, pēc manām domām, ir Kordes trases bērnu kalniņš kur apgūt snovošanas pamatus, tur ir pietiekami stāvs, lai var mācīties kantēt.

sāc ar to, ka pirkstu gali vienmēr uz dēļa ir saliekti pozīcijā un augšu, vizinies lejā uz pakaļējās kants laižot pa priekšu pārmaiņus vienu kāju, tad otru un tā līdz lejai un atkal augšā, tad to pašu dari ar priekšējo kanti, uz abiem sāniem, atceries - jo vairāk sagāz dēli, jo vairāk bremzējas, tur ir jāmāk turēt līdzsvaru, lai brauktu vēlajamajā ātrumā. un kad jūties stabili uz abām kantēm, var sākt mācīties braukt, lai priekšējā kāja ir tava priekšējā kāja visu laiku, respektīvi nevis braukt uz vienas kants, bet pārmaiņas svaidīties no vienas uz otru, ar plecu palīdzību, attiecīgi kurā virzienā gribi šaut.
piedod, ja daudz kļūdas, ceru sapratīsi.

Atbildēt


from: [info]adelise
date: Jan. 16., 2012 - 07:18 pm
#

Milzkalns - Valters Ošnieks - http://www.facebook.com/Valters9322

Atbildēt | Diskusija


from: [info]perfekta
date: Jan. 16., 2012 - 08:04 pm
#

+

Atbildēt | Iepriekšējais


- [info]

from: [info]lotele
date: Jan. 16., 2012 - 10:00 pm
#

Mežkalnos bērnu kalns galīgi nav piemērots iesācejiem uz dēļa, tad labāk ziemeļu nogāze, tur smuks stāvumiņš, kur izjust kanti.
Snovborda instruktori tur patīkami atsaucīgi bija, diemžēl esmu slikta uz vārdiem, nezinu vai šie pazīstami, kas mājaslapā.
un no Kordes trases līdz pilsētas kalnam 15 min ar kājelēm un dēli padusē.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


- [info]

klēpjuzvērs

from: [info]zaljsh
date: Jan. 16., 2012 - 10:47 pm
#

+1 par pacēlājiem un karoti

Atbildēt | Iepriekšējais


klēpjuzvērs

from: [info]zaljsh
date: Jan. 16., 2012 - 08:48 pm
#

Noteikti rekomendēju Milzkalnu. Un sākums ideāls, manuprāt, ir kalnam otrā pusē, blakus snova parkam, jo gana stāvs un tomēr pietiekami lēzens, lai dēlis ietu uz priekšu un varētu praktizēt kantītes, pietam gana garš arī, kas bērnu kalniņiem ir reta īpašība. Un noteikti iesaku nelietot nevienu bērnu/mācību kalniņu, jo tie ir par daudz lēzeni, dēlis uz priekšu neiet un galu galā, krīti stāvot uz vietas, pat ja māki braukt, jo gaidītās kustības vietā nenotiek nekas.
Sen neesmu bijusi Žagarkalnā, taču sākumam tas arī šķita ok, bet kaut kas bija ne tā, kādēļ pārtraucām uz turieni braukt.

Atbildēt


Vislabākā

from: [info]akwiinas
date: Jan. 17., 2012 - 09:22 am
#

Es mācījos uz Kaķīša kalna bērnu kalna. Instruktors bija feins puika, bet neko precīzāk neatcerēšos - sen jau tas bija. Kaķīšu lielais kalns gan ir pašnāvniekiem domāts :D

Atbildēt