« previous entry | next entry »
Jan. 14., 2012 | 10:35 am
posted by: reportiere in pajautaa
Iesakiet, lūdzu, kādas foršas zupas (un, ja iespējams, to receptes, ja nav netā atrodamas). Derēs jebkādas, kas nav skābu kāpostu, soļanka, pupiņu, frikadeļu, vistas un burkānu/zirņu krēmzupas, jo tās jau uz riņķi vien iet, gribas dažādību.
from: aleja
date: Jan. 14., 2012 - 12:09 pm
#
autentiskākai garšai vistu kakliņu vietā ņemt gabaliņos sagrieztu netreknu liellopa vai jēra gaļu, bet pupiņu vietā - turku zirņus. tādā gadījumā no sākuma nevis vāra buljonu, bet sviestā un eļļā apcep garšvielas kopā ar gaļu un sīpoliem, ķiplokiem. tad bez burkāna var arī iztikt. tradicionāli zupai liek klāt arī lēcas.
ar buljona kubiņiem taisīt neiesaku.
Atbildēt